Modena Fliser satser

 
Modena Fliser satser
Modena Fliser ser et marked med stadig skiftende trender, derfor ansatte de like godt en egen trendekspert.

Både privatmarkedet og prosjektmarkedet er i endring. Nå skal ting skreddersys og tilpasses - enten det gjelder nybygg eller rehabilitering, og arkitekten får stadig en mer sentral rolle. Det bygges knapt en enebolig i dag uten en arkitekt.

«Vi ser spesielt en økende etterspørsel etter særegne materialer og løsninger til spennende prosjekter. Forståelse for god design, farger, materialvalg og skreddersydde løsninger er viktig. Modena Fliser styrker derfor teamet med en trendekspert og et nytt studio» sier administrerende direktør, Tom Christian Egeland.

Modena Studio settes opp i disse dager på Alnabru. Dette studioet retter seg først og fremst mot det beskrivende ledd, og vil bli et inspirasjonssenter hvor aktuelle produkter og løsninger blir presentert, samtidig som det blir tilrettelagt for en god møteplass for fagfolk.

«Vi har sett behovet for å presentere utvalget rettet mot prosjektmarkedet i form av et studio. Vi vil ha fokus på et bredt materialprøveutvalg - også utover vårt eget sortiment, for å lettere kunne visualisere det komplette rom eller bygg. Vi ser veldig frem til at studioet står klart for å vise fram siste nytt av alt fra  flis, naturstein, terrazzo, skifer, fasade og det komplette baderom! » forteller markedssjef, Pål Gundersen.


«Det er to faktorer som avgjør et roms levetid, et godt materialvalg og selve romløsningen. Ved å nøye tolke tendensene ved forbrukeratferd og livsstilsmønstre har vi et sikrere grunnlag for å velge trender vi tror på. Et eksempel er baderommet som har gått fra å være et teknisk rom til et velværerom, tilpasset livsstil og livsstilsituasjon. Vi  bytter bolig oftere nå enn før, noe som avgjør hvor mye du er villig til å investere, eller tør å stole på egne avgjørelser for varige løsninger. Det siste er nok årsaken til at vi jobber mer med arkitekter» sier trendekspert Jorunn Tharaldsen.


Trendekspert Jorunn Tharaldsen, har i flere år vært freelancer for landets største interiørmagasiner, som fotograf, stylist og skribent - med stor interesse for trender innen farger, flis og baderom.
Utgiver av boken - Dusty - tidløse fargevalg.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår