Moderat boligprisutvikling i hele landet

 
Moderat boligprisutvikling i hele landetFoto: Solfrid Sande
- Eiendom Norges regionsrapporter for tredje kvartal viser et velfungerende boligmarked med god omsetningstakt, men med moderat utvikling i de fleste områder, sier kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard i Eiendom Norge.

Sterkest vekst hadde Bamble i Telemark og Horten i Vestfold med en oppgang på 1,8 prosent. Svakest utvikling hadde Kragerø i Telemark med en nedgang på 2,6 prosent.

Eiendom Norge utgir i dag boligprisstatistikk for tredje kvartal 2018 i syv regionsrapporter, henholdsvis Viken m/Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder og Rogaland, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge.

Regionsrapportene med oversikt over boligprisutviklingen i bydeler i de store byene og mange norske kommuner er nå tilgjengelig på eiendomnorge.no.

- Boligprisutviklingen i 2018 har så langt vært stabil uten de store svingningene som vi har sett i 2016 og 2017, sier kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard i Eiendom Norge.

Mange områder har fortsatt en sterk årsvekst i boligprisene. Sterkest 12 måneders vekst hadde Kragerø (9,3 prosent), Ullern bydel i Oslo (8,4 prosent) og Halden (7,6 prosent).

Svakest 12 måneders vekst finner vi i Hå, Klepp og Time i Rogaland (-2,3 prosent).

- Det er områdene på Østlandet som har hatt den sterkeste utviklingen i år, og prisene har hentet seg noe inn igjen i første halvår 2018 etter prisfallet i 2017. I tredje kvartal har utviklingen vært mer moderat, og vi forventer at den moderate trenden vil vedvare, avslutter Lundesgaard.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår