Nå blir det enklere å skape drømmebadet

 
Nå blir det enklere å skape drømmebadet
Aldri før har det vært enklere å finne det badet du drømmer om. Med Flisekompaniets digitale showroom er det lekende lett å klikke deg frem til løsningene du har lyst på.

Baderommet er stedet du starter og avslutter dagen. Det er et av de viktigste rommene, hvor du kan skape din personlige stil og stemning, som gir deg den harmonien du trenger for en ny dag, samt roen du trenger for å lande etter en lang dag. Derfor er det viktig å ha et bad du trives på.

Stilsikkert i digitalt showroom
Det er allment kjent at det er vanskelig å velge stil når du skal pusse opp badet. Gjennom en jungel av produkter må du bestemme deg for om du vil ha lyst, mørkt, trendy, klassisk og en rekke andre stiler. Det er heller ikke et rom de fleste av oss ønsker å pusse opp ofte. Derfor gjelder det å velge en stil som du vil være fornøyd med i lang tid fremover.

For å gjøre dette lettere har Flisekompaniet et digitalt showroom der du enkelt kan finne din stil, tilpasset akkurat ditt bad. Her er er det tatt utgangspunkt i fire stiler som er moderne, men som holder seg over tid.

– Velg mellom stilartene klassisk, lun harmoni, moderne skandinavisk og rå urban. Etter det kan du «leke» deg fritt fra Norges største lagerførte utvalg av keramiske fliser. I tillegg finner du et stort utvalg av blant annet baderomsinnredninger, dusjer, kraner, badekar for selv å tilpasse individuelt etter eget behov, drømmer og ønsker, sier markedsdirektør Per-Ivar Ekeberg i Flisekompaniet.

Se badet i 3D
Ved å ta utgangspunkt i de fire stilene, er det enklere å velge og tilpasse med produkter, slik at det blir akkurat sånn som du ønsker. Showroomet har vært tilgjengelig en stund, men er nå oppdatert og har blitt enda bedre.

– En nyhet er at kundene nå kan velge ønsket størrelse på baderommet. Det gir deg egne valg for et lite, medium eller stort bad. Sånn sett blir det enklere å få et bilde av hvordan badet vil bli hjemme hos deg, sier Ekeberg i Flisekompaniet.

– Med denne «nye» løsningen fra Flisekompaniet, er vi nesten alene om digitale showroom-løsninger som gjør det lekende lett å klikke seg frem til det badet man har lyst på, fiks ferdig visualisert i 3D, legger han til.

1 bad - 4 stiler
De fire stilene er nøye utvalgt og har fordelene at de er tidløse, men likevel moderne. Finn din favoritt blant disse baderomskonseptene:

Klassisk
Eleganse som varer. Med fokus på kvalitet, tidløse kombinasjoner av varmt treverk med fliser i marmorstruktur og lekre detaljer i krom, vil den klassiske stilen alltid være med oss. Her er badet for deg som ikke kaster deg på de stadig skiftende trendene, men som verdsetter den modne, moderne og selvsikre stilen.

Lun Harmoni
Ro i kropp og sjel. Hjemmespa står høyt på ønskelisten for mange som skal innrede drømmebadet. Et sted hvor du kan lukke døren og nyte litt etterlengtet egentid. Med vårt baderomskonsept “Lun harmoni” ligger alt til rette for lav puls og høy hyggefaktor.

Moderne Skandinavisk
Naturtoner og materialmiks. Den skandinaviske stilen har for alvor fått et solid fotfeste i norske hus og hjem. Elegansen og bruk av naturens egne farger og materialer har blitt en favoritt blant mange. Men, nå er det lov å bruke et større spekter av farger.

Rå Urban
Urban City Life. Her er det nesten som om du kan høre trafikken tute og buldre forbi i gatene utenfor, mens neonlyset blinker i takt. Med konseptet Rå urban har vi hentet inspirasjonen fra det urbane, og den moderne storbyarkitekturen som preger metropolene både her hjemme og verden over. Her har vi fokusert på de som liker det røft, tøft og elegant.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår