Nå kan du styre varmepumpen med stemmen

 
Nå kan du styre varmepumpen med stemmen
Tusenvis av norske varmepumper kan nå brukes med stemmestyring.

I følge Novap er det installert over 1 million varmepumper i Norge, og foreningen melder fortsatt rekordinteresse fra norske forhandlere. Panasonic er en av de største leverandørene av varmepumper i Norge, og til glede for nye og eksisterende kunder melder selskapet at produktene deres nå er kompatible med stemmestyring.

– Taletjenester spiller en viktig rolle i automatiseringen av hjemmet og i stadig større grad arbeidsplassen. I Norge bruker mange allerede stemmestyring til å justere blant annet lys, lyd og underholdning. Ved å gjøre våre varme- og kjøleløsninger kompatible med Google Assistent og Amazon Alexa, får kundene våre enda større frihet til å styre komforten og atmosfæren i hjemmet eller på arbeidsplassen på en enkel og sømløs måte, sier nordisk produktsjef i Panasonic Heating & Cooling, Frida Roselind i en pressemelding.

Over 25 000 varmepumper kan allerede brukes med stemmestyring
Funksjonen er tilgjengelig på alle varmepumper - både i det nåværende sortimentet og eldre generasjoner - som er kompatible med Panasonics egen app, Comfort Cloud, og støttes av Alexa og Google Assistent. I Norden er det allerede 25 000 varmepumper fra Panasonic som kan styres med enkle stemmekommandoer.

Boligeiere kan bruke stemmestyring til å skru varmepumpen av og på, velge forskjellige luftprogrammer, stille temperaturen og få driftsstatus fra pumpen. Det er også mulig å opprette faste luft- og temperaturrutiner og innstillinger med Google Home og Amazon Routines.

For bedrifter med Panasonics industrielle klimaanlegg (PACi), kan stemmestyring brukes til å regulere temperaturen og tilrettelegge for best mulig arbeidsklima.

Panasonic Voice Control er foreløpig kun tilgjengelig på engelsk, men vil være tilgjengelig på norsk i Google Home i slutten av oktober. I Amazon Alexa er funksjonen kun tilgjengelig på engelsk.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår