Nå kommer den funksjonelle trenden

 
Nå kommer den funksjonelle trenden
Brukervennlighet, kvalitet og stilig design har ført til at Oras har blitt klassikeren i alle typer hjem i flere tiår. Trender som stadig videreutviklet funksjonalitet sprer seg også til baderom og fagfolk.

Megatrender, fra urbanisering til funksjonalitet og individualitet, gjenspeiles ikke bare i baderom og produkter, men også i måten fagfolk arbeider på. Oras har oppdaget og utviklet måten dette har utviklet seg på sammen med sin strategiske designpartner NOA.

- Produktdesign er det viktigste elementet, men det ligger også mye strategisk arbeid bak produktporteføljen, forskning, teknologi og trender. Vi har laget flere fremtidsscenarier sammen med Oras, og vi har forutsett endringene som kommer til å komme i løpet av fem til ti år, sier Michael Lammel, en av grunnleggerne bak NOA og ansvarlig for produktdesignstrategier.

For eksempel har økt urbanisering ført til at leiligheter og baderom kommer til å bli mindre i fremtiden. Det vil igjen føre til nye krav til design av dusjløsninger og kraner. Armaturene må kunne brukes på en rekke krevende steder, samtidig som brukeren forventer at de skal være enkle å bruke med individuelt preg. En annen trend som vi kommer til å se i stadig større grad i baderom, er funksjonalitet.

- Baderommene blir ikke større når mennesker flytter til byen - heller tvert om. Og når baderommene blir mindre, blir det enda viktigere å sikre god funksjonalitet, sier Lammel.

Disse trendene gjenspeiles også i den nye Oras Safira-kolleksjonen. I takt med at baderommene forandres, inneholder Safira-kolleksjonen stadig flere størrelser som passer til en rekke bruksområder. Den store kolleksjonen gjør det også enklere å designe.

- Safiras design er videreutviklet for å gjøre kranene enda mer brukervennlige. For eksempel har de færre skjøter, noe som gjør kranene mer elegante, men også enklere å holde rene. Det finnes også flere nye størrelser i kolleksjonen, inkludert en hevet XL-utgave som gir større bevegelsesfrihet.

Samtidig er det enklere å installere Safira-kraner enn noen gang takket være det nye Oras 3S-installation-systemet.

Oras tilbyr løsninger for ulike behov Dagens topprodukter fra Oras inkluderer de elektroniske og berøringsfrie kranene som bedriften har produsert i over 30 år. Med berøringsfrie kraner kan vannforbruket i private hjem og offentlige bygninger reduseres til halvparten, mens brukervennlighet og hygiene løftes til et helt nytt nivå. Når det gjelder den nye trenden med økt funksjonalitet, gjenspeiles de ulike mulighetene som kommer i kjølvannet av digitalisering, fra videoer til applikasjoner som gjør arbeidet enklere, i arbeidet til fagfolk. I fremtiden vil ulike intelligente applikasjoner gjøre det enklere å bruke og vedlikeholde kraner og dusjer.

Fra en designers ståsted betyr brukervennlighet at man istedenfor enkeltprodukter kan tilby komplette løsninger - produkter og verktøy som gjør fagfolks arbeidshverdag enklere.

- Dette er også kjernen i Oras. Vi forsøker å forstå i enda større grad hvilke produkter, verktøy og applikasjoner kundene trenger slik at vi kan tilby det. Oras' mål er å tilby en bærekraftig løsning for montører, designere og sluttbrukere, avslutter Lammel.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår