Nordisk vasedesign fra Rosendahl

 
Nordisk vasedesign fra RosendahlSaga Magnolia kommer på markedet i midten av februar. (Foto: Rosendahl)
05.02.14: Magnolia blir ofte omtalt som det ypperste av hagetrær blant folk med grønne fingre. Rosensdahls nye vasedesign er en hyllest til de blomstrende trærene.
05.02.14: Magnolia blir ofte omtalt som det ypperste av hagetrær blant folk med grønne fingre. Rosensdahls nye vasedesign er en hyllest til de blomstrende trærene.

Av Bad og bolig

Det kan nesten virke naturstridig at de vakre blomstene kan spire i den kjølige vårluften. Våren 2014 lanserer Rosendahl et helt nytt vasedesign der magnoliaen spiller hovedrollen. Saga Magnolia innbyr til sommerbuketter og rommer fortellingen om dansk design til bord og bolig.

Å sette blomster i vase har alltid vært en del av Nordens estetikk og kultur, og med skiftende årstider og mange mørke måneder er dette en måte å få det til å blomstre rundt oss selv om vinterkulden herjer utendørs. I den lyse årstiden forlenger vi uterommet med poetiske sommerbuketter fra hagen. Samtidig er "blomsterdesign" blitt en selvstendig disiplin i moderne interiører. Skulpturelle vaser inngår i dag som en fast del av interiøret i hjemmet, på linje med puter, lamper og lysestaker.

 

Hverdagsprodukt

I litteraturhistorien er sagaen en historie som strekker seg over flere generasjoner. Det samme gjelder Rosendahls designsortiment, som siden 1980-tallet har satt sitt preg på bord og hjem. Nå suppleres det med nok et vakkert og anvendelig hverdagsprodukt. Saga-vasen er laget i klart glass med hvitt motiv av magnoliaer, og med sitt enkle, kurvede formspråk kan vasen bli årets sommerhit både på spisebordet og gavebordet. Vasens smale midtparti gjør at det er enkelt å anordne stilkene og skape fylde selv i mindre buketter.

Saga Magnolia kommer i størrelsene liten (H: 16 cm) og stor (H: 19 cm), og skal være i salg fra midten av februar.

Veiledende priser for Saga Magnolia:

Liten: Kr. 319,-

Stor: Kr. 379,-

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår