Norges mest inspirerende flisebutikk

 
Norges mest inspirerende flisebutikkSeks fast ansatte ved Flisekompaniet Kristiansand. Foto: Tomas I. Larsen.
Flisekompaniets nye 1250 kvadratmeter store butikk på Avenyen i Sørlandsparken, rett utenfor Kristiansand, har ett klart mål – å være Norges mest inspirerende flisebutikk. Det med helt nye visningselementer, spesialutviklede digitale løsninger og 40 miljøutstillinger.

17. oktober er det duket for åpning, med brask og bram. Innredning og interiør handler om trender og inspirasjon. Det er tydelig i butikken.

– Vi skal skille oss fra andre butikker som selger flis og baderomsutstyr. Butikkutrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden. Vi har blant annet bygget opp mange ulike inspirasjonsrom hvor kundene kan se og oppleve komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, med mer. I tillegg er vi først i landet med helt nye visningselementer. Her kan kunden selv mikse og matche elementer med en rekke ulike italienske designfliser, sier Eirik Løw-Hansen, eier og daglig leder i Flisekompaniet Kristiansand.

– Butikken får også eget proffsenter, der håndverkeren finner et stort utvalg av varer og tjenester, samt faglig hjelp og råd. En prioritert tjeneste er effektiv logistikk, både ved henting i butikk og ut mot prosjekter. For å levere effektivitet har butikken et eget lager, med et rikelig lagerført utvalg av varer, fortsetter Løw-Hansen.

Nye digitale tjenester
Flisekompaniet Kristiansand tar i bruk det siste innen digitale løsninger for håndverkere. Verdt å nevne er Flisekompaniet sin egenutviklede løsning som kan forprosjektere og gjøre mengdeberegninger for rehabilitering av bad.

– Forenkling av denne delen av jobben sparer håndverkeren for mye tid, samtidig som løsningen ivaretar all nødvendig dokumentasjon for sluttkunden. Med en ny 3D-løsning kan vi også tegne og visualisere rom med alle vårer produkter. Alle våre kunder skal oppleve oss som fremoverlente og tilpasningsdyktige med fokus på forutsigbarhet og kvalitet, sier Løw-Hansen.

Alt på et sted
Beliggenhet var avgjørende for denne butikken. Inne på Avenyen i Sørlandsparken er Flisekompaniet omgitt av flere andre aktører innen byggevare og interiør. Spesielt viktig var nærhet til byggevarehuset Montér, siden både Flisekompaniet og Montér eies av Optimera.

– Avenyen i Sørlandsparken skal være tilstrekkelig som destinasjon for alle som bygger eller pusser opp, enten de er private, profesjonelle eller prosjektkunder. Her får du alt på et sted, og jeg føler at vår butikk kompletterer tilbudet og tjenestene innen byggevare og interiør i Kristiansand og omegn, sier Løw-Hansen.

– Sammen med Montér er vi en totalleverandør. Mange ønsker å få jobben gjort av fagfolk, og både Flisekompaniet og Montér kan formidle dyktige håndverkere, fortsetter Løw-Hansen.

Noe for alle
Med 40 miljøutstillinger i butikken er det noe for enhver smak. Disse utstillingene omfatter et betydelig sortiment av fliser og baderomsutstyr, både fra lavprissortimentet til mer eksklusive løsninger. Butikken fører også et stort utvalg av både kjøkkenfliser, parkett og laminat.

– Torsdag 17. oktober kl. 10.00 er det storslått åpning og vi ønsker alle velkommen, avslutter Løw-Hansen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår