Ny kobbermaling fra Flügger

 
Ny kobbermaling fra FlüggerTv: Maskuline armaturer i A-pex-serien. Th: Takdusjen er blitt en hit. (Foto: Damixa)
Bruken av metaller i boligen er svært populært om dagen, og det ser virkelig ut til at denne trenden har kommet for å bli. Malingsprodusenten Flügger følger selvfølgelig med i tiden og har utviklet en malingsfarge som passer rett inn i nåtidens trendbilde.

Av Trude Hansen

Det finnes få begrensninger på hva det er mulig å male over og har du et  kreativt sinn,  kan et malingsstrøk være akkurat det du trenger for å oppnå et ønsket resultat og helhet i boligen. 

Trend Edition
Den nye fargen fra Flügger har fått navnet ”Trend Edition” Copper og er laget for å gi alle en mulighet til å kunne følge den ”nye” interiørtrenden. Du finner kobbermalte flater i nesten alle interiørblader for tiden og med Trend Edition ønsker Flügger å gi alle en mulighet til å kunne male i trendfargen kobber, uten at du må begi deg ut på et altfor kostbart prosjekt. 

Metallisk effekt
Har du et kjedelig møbel eller dekorprodukt, så kan det forandre fullstedig utseende dersom du maler det om. En spennende malingsfarge kan være akkurat det du trenger og plusser du på et glamorøst metallisk effekt, vil dette gi resultater som skiller seg ut. 

Kobber har en varm tone og er godt anvendelig sammen med både kalde og varme farger. Den rødgyldne metallfargen luner og gir glød. Det er virkelig rom for å bruke fargen på alt fra hele vegger og store flater, til små detaljer og spennende pyntegjenstander. Kobberfargen gjør en stor forskjell i værelset. Og til den som ønsker å skille seg litt ut, kan Flüggers nye metalliske farge være et svært spennende et funn. 

Kobbermalingen fra Flügger Trend Edition er lett og jobbe med og resultatet blir ekstra flott dersom forarbeidet er ordentlig gjort.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår