Ny og forbedret listefri løsning

 
Ny og forbedret listefri løsning
Etter snart 200.000 leverte meter har Deco Systems nå videreutviklet Deco Smygplaten. Bedriften lanserer nå to nye smygplater, WS1 og WS2.

- Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kunder og har derfor laget en Smygplate for vindu og en for dør, sier Rune Tetlivold, daglig leder i Deco Systems, i en pressemelding.

Deco Smygplate WS1 er utviklet med hardere kjerne slik at den tåler tøffere påkjenning. I tillegg passer den inn i vindussporet på 10 mm. Smygplaten WS1, som er produsert i high density Polystyren, er nå blitt kledd med gipsplatepapir for enklere behandling. Målene er 55 mm på vegg og 220 mm på foringssiden, med lengde på 2,4 meter og 3,5 meter. Produktet kan også leveres med forskjellige lengder og ferdig kappet for store prosjekt.

Deco Smygplate WS2 er laget for å tilfredsstille de høye kravene til listefrie dører. Smygplaten WS2 er enda hardere enn WS1, men er ikke like bred på foringssiden. Målene er 55 mm på vegg og 70 mm på foringssiden, med lengde på 2,2 meter.

- Begge de nye modellene har en profiltykkelse på 12,5 mm på vegg. De er nå tilpasset til bruk mot gips. Dette produktet trenger nå ingen ekstra spikerslag. Vi har utviklet og laget disse for Norsk Byggestandard, slik at overgangen strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420, sier Johnny Hoff i Deco Systems.

- Johnny er utdannet Malermester og vet hvor skoen trykker når det gjelder å få pene listefrie løsninger. Han vet at tøff behandling er noe vi måtte ta tak i, og derfor er de nye Smygplatene blitt utviklet, legger Tetlivold til.

- Etter flere år med stor pågang til listefrie løsninger har nå flere og flere oppdaget at man ikke trenger gipsplate, hjørnejern, mye sparkling og pussing. Den enkle og raske løsningen som erstatter foring og list, og som gir deg et solid støpt hjørne som ikke sprekker opp, er Deco Smygplate, sier Tetlivold.

- Mange ønsker seg helt rene linjer uten bruk av lister i hjemmene sine. Dessverre har dette vært forbundet med mye jobb og store kostnader, noe Deco Systems gjorde noe med, allerede for 3 år siden. Vi tok tak i problemstillingen og kom opp med løsningen som gjør at håndverkeren sparer tid og du får fine, listfrie overganger og slipper sprekker. Løsningen kaller vi Deco Smygplate, forklarer han.

- Du får da en sømløs overgang rundt vinduer. Løsningen erstatter foring og gir deg et solid støpt hjørne som ikke sprekker opp, sier Tetlivold avslutningsvis i pressemeldingen.

Se informasjonsvideo her

Deco Smygplate WS1 og WS2:
- Rask å montere, 12-15 lm pr. time
- Høy isolasjonsverdi, Lambda 0,050
- Tåler tøff behandling og fuktighet
- Opptil 75 % besparelser på malerarbeidet

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle