Ny SENS-palett for lune og trygge hjem

 
Ny SENS-palett for lune og trygge hjemJotun SENS 7613 Northern Mystic, spiler: SENS 7637 Exhale - Foto: Jotun A/S
Den nye fargepaletten fra Jotun SENS inneholder ni friske og lune farger som bringer harmoni til hjemmet. Fargesett boligen med vårens vakreste kulører, samtidig som du ivaretar inneklima og helse.

Fargene vi omgir oss med i hverdagen har en stor innvirkning på livene vi lever. Den siste tiden har vi tilbrakt mye tid innenfor hjemmets fire vegger, og mange drømmer nå om fornyelse og forandring. Nye farger gir en mulighet til å bringe ro, avslapning og fornyet energi inn i hjemmet, og den nye fargepaletten fra SENS er både lun, frisk og spennende.

– Denne paletten vil falle i smak hos mange familier, tror Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Fargesjef i Jotun. Det er hun som har valgt ut fargene til den nye SENS-paletten. – Vi har tilbrakt mye tid hjemme, både på jobb og på fritiden. Plutselig ble stuen både kontor, kantine og skoleplass. Da kan en ny, forfriskende SENS-farge på veggen skape ny giv, sier hun.

Sunt innemiljø og personlig interiør
Den nye SENS-paletten lar deg velge mellom et spennende og bredt spekter av farger. Slik kan du personliggjøre hjemmet med dine favoritt-farger, samtidig som du ivaretar et godt inneklima.

Jotun SENS er eneste malingsserie anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er et alternativ til alle som ønsker en maling som ivaretar egen og familiens helse. – SENS har ingen malingslukt, hverken under eller etter påføring, og ingen skadelig avdamping. SENS er rett og slett helt trygg fra første strøk, sier Anne Favretto, Regional Brand Manager og produktansvarlig for SENS i Jotun.

Vakker, avstemt palett med ni farger
Selv en mindre bolig kan romme et bredt spekter av farger når de er vakkert avstemt. Fargesett med hele paletten, eller la familien plukke ut sine egne favoritter. Her finner du alt fra gylne nyanser og frodige grønnfarger, til svale blåtoner og friske hint av mint. Lyst og elegant, friskt og frodig slik at du kan skape et personlig interiør som gir hele hjemmet en atmosfære av fornyet energi.

Gylne toner til livlige hjem
Gylne toner bringer en følelse av optimisme og fornyelse inn i hjemmene våre. Paletten åpnes med en lys og svakt gyllen nøytraltone; Jotun 1001 Egghvit. Dette er en vakker kombinasjon til våre utvalgte SENS-farger, spesielt de dempede gule nyansene.

Jotun SENS 1001 Egghvit - Foto: Jotun A/S

Jotun SENS 07 12080 Soft Radiance Sirkel: Jotun SENS 10001 Dijon Yellow. Foto: Jotun A/S

Jotun SENS 12082 Refined Yellow - Foto: Jotun A/S

Palettens gule toner, Jotun 12080 Soft Radience og 12082 Refined Yellow, bringer en behagelig energi til ethvert rom. – Gult er en viktig tendens i 2021, og derfor inneholder paletten både lyse gultoner og noen litt mer særegne; slik som Jotun 10001 Dijon Yellow, forteller Mørkve.

– Denne flammende okertonen er et fantastisk tilskudd når du skal fargesette hjemmet – gult er nemlig en flott aksent som kan gjøre andre farger mer spennende, sier Nina med smittende entusiasme.

Behagelige grønntoner som bringer harmoni
Vår grønne favoritt i SENS-paletten, Jotun 7613 Northern Mystic, er den perfekte, dype grønntonen. Den gjør seg godt alene i møte med lyst treverk, men kan også by på et mer frodig uttrykk i møte med gult.

Jotun SENS 7613 Northern Mystic, spiler: SENS 7637 Exhale - Foto: Jotun A/S

Jotun SENS 7629 Antique Green - Foto: Jotun A/S

– Fargesetter du med lysere, mer dempede grønntoner, slik som Jotun 7629 Antique Green, fremstår 7613 Northern Mystic som en elegant kontrast, forteller fargesjefen. 7629 Antique Green er en behagelig tone for deg som søker en tidløs grønnfarge. Den fungerer godt alene, men er også nydelig i møte med grå og beige nøytraler.

Blå toner til avslappende omgivelser
Palettens blå toner, Jotun 5490 Serene Blue og 5180 Oslo, er rike farger med en svak grønn undertone. De er perfekte for rolige og avslappende omgivelser hvor du kan hente ny energi.

Gavl: Jotun SENS 5490 Serene Blue og vegg Jotun SENS 7637 Exhale - Foto: Jotun A/S

Gavl: Jotun SENS 5490 Serene Blue og vegg Jotun SENS 7637 Exhale - Foto: Jotun A/S

Ønsker du et svalt og behagelig uttrykk på soverommet? Da er disse de tonene perfekte. Ønsker du en lysere og friskere valør, anbefales minttonen Jotun 7637 Exhale. Den er lys og frisk, men samtidig nedtonet og rolig. – I kombinasjon er disse blåtonene uslåelige dersom du elsker det blågrønne uttrykket, fra lyst til mørkt, sier Nina.

Mal med lune farger i trygge omgivelser
Undervurder aldri effekten farger har på oss – de er nemlig uendelig spennende å omgi seg med! SENS gir deg harmoniske fargepaletter for trygge hjem, og setter familiens helse i fokus. Den nye fargepaletten gjør det enkelt å lykkes med fornyelse av hele boligen. SENS har ingen malingslukt, ingen skadelig emisjon, og gir et fint holdbart resultat.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle