Ny veiledning for markedsføring av bolig - kommentar fra NEF

 
Ny veiledning for markedsføring av bolig - kommentar fra NEFFOTO: CF-Wesenberg/Kolonihaven
Forbrukertilsynet har i dag presentert den nye veiledningen for markedsføring av boliger. Norges Eiendomsmeglerforbund vil i denne anledning komme med noen kommentarer.

- Forbrukertilsynet fikk ved nyttår et klarere mandat for å slå ned på uheldig praksis ved markedsføring. Dette har vi også sett eksempel på har blitt gjort i den senere tid. En tydeligere veiledning som de nå har presentert gir retningslinjer for både forbrukere og eiendomsmegleren når de skal markedsføre boliger, sier administrerende direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund Carl O. Geving.

- Den nye veilederen er bedre tilpasset nye metoder og plattformer for markedsføring enn den tidligere Bransjenormen var. Veilederen tydeliggjør også at opplysningene om boligen må formidles på en balansert måte slik at forbrukerne er informert om både positive og negative sider ved boligen. Norges Eiendomsmeglerforbund støtter dette arbeidet som bidrar til en bedre opplyst og tryggere bolighandel for forbrukerne, sier Carl O. Geving.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår