Nye designbokser

 
Nye designbokser
Orthex kommer nå med nye oppbevaringsbokser i lekkert design. SmartStore Compact er stablebare, har praktiske håndtak og en høy-glanset overflate både på inn- og utside. Dessuten kan lokket brukes som brett.

Den nye oppbevaringsløsningen SmartStore Compact er designet med tanke på å få orden på små saker og ting på badet eller kjøkkenet. Tingene blir lettere tilgjengelige når de er samlet i en boks som enkelt kan løftes ned fra hyllen eller skapet, og du får raskt oversikt over innholdet.

Serien er designet av finske Pentagon Design, og det er lagt stor vekt på at oppbevarings-løsningen skal være så praktisk som mulig. Boksene kommer i tre ulike størrelser og er utstyrt med håndtak. Lokkene kommer i hvitt og grått, og den dype kanten gjør at stablingen av boksene er enkel og sikker. Lokkene kan også brukes som brett der du kan sette for eksempel olje, eddik og krydder for å unngå søl på kjøkkenbenken. Den lekre blanke overflaten – både inni og utenpå – gjør at boksene godt kan stå fremme. De er også svært enkle å holde rene.

Den minste størrelsen, XS, er perfekt til oppbevaring av krydder, vitaminer og lignende på kjøkkenet, eller småting som neglelakk og hårtilbehør på badet. Størrelsen S passer godt til å organisere saker og ting i kjøkken- og baderomskap. I skuffer og skap er det ekstra praktisk med SmartStore Compact, siden du slipper å vaske hele hyllen dersom noe av innholdet skulle begynne å lekke. Den største størrelsen, M, rommer større ting som hermetikk, sukker, ris og pasta – eller kremer, krølltenger og annet på badet.

Boksene i SmartStore Compact-serien koster fra kr 25. Mål på boksene finner du i bildebanken.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår