Nye fantastiske farger fra Smeg

 
Nye fantastiske farger fra Smeg
Smeg er stolte over å annonsere at vår KLF03 vannkoker og TSF01 brødrister nå kommer i flere nye farger. Produktene kommer i et eksklusivt Special Edition-opplag og i en helt ny grånyanse som er kommet for å bli.

Special edition
-kolleksjonen går i naturlige og subtile farger som skaper ro og harmoni i hjemmet. En serie med tre nye og vakre matte farger i svart, hvitt og beige vil bli solgt i et begrenset opplag og hos utvalgte forhandlere.

Slate Grey
er navnet på den nye og stilrene grånyansen som er det siste tilskuddet, og som er kommet for å bli. Denne nye nyansen er et perfekt supplement til Smegs omfattende fargesortiment som allerede inneholder lyse og fine pasteller og stilig metall.

Uansett om du ønsker å skape en kontrast i kjøkkenet eller et mer nedtonet miljø – Smeg har en farge for enhver stil. De nye produktene lanseres 1. september på det nordiske markedet.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår