Nye foldedører fra Solarlux

 
Nye foldedører fra Solarlux
Grønt Fokus, som er en ledende aktør innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus på det norske markedet, presenter nå foldedører i glass fra tyske Solarlux. De nye foldedørene blir blant det mest eksklusive alternativet i Grønt Fokus hagestuesortiment og kan bestilles etter egne mål i inntil syv meters bredde.

Norske eneboligeiere elsker lysfylte hagestuer og uterom med direkte tilgang til utendørs grøntareal. Solarlux foldedører er derfor perfekt for bruk i en vinterhage eller hagestue og kan fås i fargene grå, hvit og hvitlasert. Foldedørens isolasjonsevne gjør at kan man sitte i en vinterhage og nyte også den kaldeste årstiden.

- Våre kunder vil oppleve «sitte ute og inne-følelsen» med store åpne glassflater ut mot hagen. Nå lanserer vi foldedører med ulike egenskaper og struktur. Solarlux foldedører kommer i ulike farger og med mulighet til f.eks. velge håndtak. Et enda mer fleksibelt valg av foldedører som virkelig skaper fantastiske miljøer, uansett hvor de skal monteres, sier Beiron Palm, daglig leder i Grønt Fokus Norge.

Det nye sortimentet av foldedører bestilles etter egne mål med opptil syv meters bredde og har svært høy teknisk kvalitet for enkelhet, smidighet og problemfri bruk i mange år. Holdbare rustfrie hjulvogner i rustfritt stål garanterer enkel bruk og lavt lydnivå. Dørene kan åpnes både til venstre og høyre.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår