Nye høytrykksvaskere får jobben gjort i hagen

 
Nye høytrykksvaskere får jobben gjort i hagenRE 100 PLUS CONTROL gjør arbeidet enklere, i og rundt hagen.
Våren nærmer seg, og det er tid for fiksing av utemøbler, uteområder og vask av bilen. En høytrykksvasker gjør hjem- og hagearbeidet enklere og mer tidsbesparende. STIHL lanserer to nye høytrykksvaskere i god tid til sesongen – smidige RE 100 PLUS CONTROL og begynnermodellen RE 80.

STIHL har utviklet og tilbudt høytrykksvaskere i over 25 år, og maskinen, som ofte er å finne i private garasjer og boder, har en rekke bruksområder. Alt fra å holde orden på innkjørsel og uteområde til stell av hage og kjøretøy.

RE 100 PLUS CONTROL er utviklet for å lette arbeidet i og rundt hagen.
– Den nye modellen har en såkalt 3-i-1-dyse. Det betyr at munnstykket, til forskjell fra på de fleste modeller, ikke trenger å byttes for forskjellige bruksområder. Brukeren vrir istedenfor dysen for å tilpasses etter hva som skal rengjøres, sier Mats Gustafsson, produktsjef STIHL Norden.

I tillegg til det innovative munnstykket, har håndtaket LED-display som viser maskinens aktuelle trykk. Trykket justeres enkelt ved å veksle mellom tre innstillinger. Maks. trykk på 150 bar gjør maskinen effektiv til mange arbeidsoppgaver, for eksempel rengjøring av steinflater og fjerning av mose og lav.

Høytrykksvaskeren har hjul, og er enkel å flytte. Nytt for RE 100 PLUS CONTROL er også en slangetrommel på maskinen, som brukes for å rulle opp slangen. I tillegg har den en integrert rengjøringsmiddeltank med doseringsinnstilling.
– Det skal være enkelt å ta frem og bruke en høytrykksvasker. Ved å samle slangen rett på maskinen og gi enkel tilgang til tilbehør som rengjøringsmiddeltank, fjerner vi momenter som kan stjele tid og energi fra brukeren, sier Mats Gustafsson.

Begynnermodellen RE 80 er mer kompakt
Samtidig lanseres den litt mindre høytrykksvaskeren RE 80, en begynnermodell som er enkel å bruke. Høytrykksvaskeren har maks. trykk på 120 bar. Det gir et bredt bruksområde rundt hjem og hage. RE 80 er designet for at brukeren skal kunne feste alle tilbehør på maskinen – som munnstykke, håndtak og slange.

Spesifikasjoner

220 V / 230 V – 240 V
50 Hz

RE 80

RE 100 PLUS CONTROL

Maks. trykk

120 bar

150 bar

Arbeidstrykk

90 bar

110 bar

Maks. vannstrøm

430 l/h

450 l/h

Min. vannstrøm

330 l/h

350 l/h

Energiforbruk

1,7 kW

2,1 kW

Maks. temperatur vanntilførsel

40 °C

40 °C

Materiale pumpehode

Aluminium

Aluminium

Materiale sylinder

Rustfritt stål

Rustfritt stål

RE 100 PLUS CONTROL og RE 80 er tilgjengelige i første halvår av 2022 hos STIHL forhandlere.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle