Nye materialer – nye muligheter

 
Nye materialer – nye muligheter
Villeroy & Boch har utviklet et helt nytt materiale for sanitærporselen – TitanCeram. Servanten Octagon viser hvilke muligheter det nye materialet byr på. Her er eksklusiv design, tynne vegger og eksakte former i et slitesterkt materiale.

TitanCeram – lett og slitesterkt
TitanCeram er et innovativt materiale utviklet spesielt av Villeroy & Boch til høykvalitetsprodukter i keramikk. TitanCeram er resultatet av Villeroy & Bochs nesten 300 år lange erfaring innen keramikkproduksjon. Helt spesielle produksjonsprosesser og kombinasjonen av leire, kvarts, feltspat og titanoksid gir TitanCeram særegne egenskaper. Materialet gjør det mulig å utforme produkter som har helt eksakte former, supertynne sider og skarpskårne kanter.

TitanCeram er materialet alle designere drømmer om. Det gir uante muligheter for sanitærprodukter med eksakt definerte former, skarpe kanter og veldig tynne vegger. TitanCeram er et slitesterkt materiale som tåler både støt, riper og store temperatursvingninger. Det er kombinasjonen av leire, kvarts, feltspat, titanoksid og den spesielle produksjonsprosessen som gjør TitanCeram så utrolig motstandsdyktig.

Octagon – eksklusiv presisjon
Servanten Octagon viser alle mulighetene TitanCeram byr på. De eksakte vinklene, tynne veggene og presise fasettene gir servanten et nesten diamantlignende, eksklusivt uttrykk.

Servanten plasseres på en imponerende søyle som gir hele badet en ekstra følelse av luksus. Selve porselenet er i matt edelweiss, mens søylen fås i flere farger – Dark Chestnut, Mocha Leather eller Smoky Slate. En kobberring sørger for at servanten passer perfekt til søylen og skaper enda et designelement. En integrert keramisk ventil gir god funksjon.

Designeren bak Octagon er Kai Steffan. Han har utnyttet alle mulighetene materialet byr på og skapt en design med eksakte vinkler, tynne sider og en perfekt sammensetning som, med sitt diamantlignende mønster, gir et imponerende uttrykk.

Octagon skreddersys etter kundens ønsker.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår