Nye materialer og overflater til badet

 
Nye materialer og overflater til badet
Villeroy & Boch har lansert TitanCeram og TitanGlaze, to nye typer materialer som gjør det mulig å designe produkter med usedvanlig nøyaktige former, ekstremt tynne vegger og skarpt opptrukne kanter med matt finish.

– Vi vet at forbrukernes krav og designpreferanser endrer seg hele tiden. Derfor følger vi stadig med på hvilke trender som står sterkest – både når det gjelder materialer, utførelse og overflater, forteller Angelica Zwahlen i Villeroy & Boch.

Ny servant med betonglook
Det er Villeroy & Boch-serien Antheus og Memento som får nye servanter. Memento, som allerede er en av baderomprodusentens bestselgende serier, får en ny servant med overflatebehandlingen TitanCeram.

Memento Concrete er en røff og moderne servant, inspirert av den rå og industrielle interiørstilen.

– Med TitanCeram har designerne våre lykkes med å gi de allerede minimalistiske Memento-servantene i 50 til 60 centimeter en strammere look og ekstra tynne vegger. Betongvaskene fra Villeroy & Boch produseres dessuten individuelt, som betyr at hver servant er unik, legger Zwahlen til.

Den nye glasuren
Matte overflater er supertrendy. Nå har Villeroy & Boch lansert baderomservanter med overflatebehandlingen TitanGlaze, en matt overflate som gir porselen et moderne uttrykk.

Den første fargen med den nye TitanGlaze-glasuren er Stone White, som gir den hvite keramikken en fløyelsaktig og matt overflate.

– En av nøkkelingrediensene i glasuren er aluminiumoksid – et ekstremt rent og krystallaktig stoff som gir en robust men samtidig fin finish, forteller Zwahlen.

 

TitanGlaze kan kombineres med servanter i Villeroy & Boch-seriene Artis, Memento 2.0, Finion, Antheus, Octagon og Venticello samt Silhuet kjøkkenvask. Porselen i fargen Stone White er en perfekt match til badekaret i samme fargenyanse.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår