Nyheten Wood - et uttrykk for klassisk eksklusivitet

 
Nyheten Wood - et uttrykk for klassisk eksklusivitet
Med nyheten Wood, kombinerer Drømmekjøkkenet hardt massivt treverk, med en matt, hvitpigmentert og fløyelsmyk overflate. Dette gir Wood et autentisk, klassisk og eksklusivt preg.

I Drømmekjøkkenets nye kjøkkenkolleksjon Selected Oak finner vi nyheten Wood, som fremhever denunike følelsen av ekte treverk. Gjennomgående solid treverk, med naturlige variasjoner i overflaten resulterer i et slitesterkt og visuelt moderne kjøkken. Her fanger Drømmekjøkkenet nye vinkler i en tradisjonell tresort og skaper et oppdatert formspråk med en hundre år gammel treflate.

Wood har en leken og levende overflate, samtidig som de tett utformede kjøkkenskapene gir et eksklusivt preg. Kjøkkenet er mattlakkert, hvitpigmentert og med en kompakt overflate. Her kombinert med andre materialer av høy kvalitet, som for eksempel benkeplaten i Cararra Marmor.

Wood består av 18 mm tykke sjiktlimte skapdører, som er tilgjengelig i flere størrelser, og kan enkelt kombineres for å skape et unikt kjøkken.

Wood 764x594 mm fra kr 3 500. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår