Nytt gulv på det gamle – på 1-2-3

 
Nytt gulv på det gamle – på 1-2-3Foto: Flügger
Har du et gulv som er slitt og gammelt, eller rett og slett bare ønsker en forandring? Kabric Floor er et nytt gulvsystem i mange farger med en robust overflate.

Kabric Floor er et gulvsystem som kommer i flytende form og i mange farger, og som påføres underlaget gjennom en 3-stegsprosess.

– Produktet fungerer som en mikrosement, men det er ferdig blandet og klart til bruk, sier Roger Fridheim hos Flügger som fører produktene i Norge.

Slik gjøres det:

1. Gulvet grunnes først med en av primerne, «Prepare» eller «Smooth Prepare», sistnevnte kan også tilsettes en fyller for å utjevne overflaten. Grunningen velges ut ifra hvilket underlag du har.

2. Så påføres selve produktet Kabric Floor.

3. Avslutningsvis forsegles overflaten med en tilpasset lakk, alt i samme system.

KABRIC FLOOR påføres når grunningen er tørket. Foto: Flügger

Et gulvsystem for alle
– Produktene er ferdig blandet, noe som er veldig praktisk. Da trenger du ikke tenke på at det kan være ulikheter i blandingen når du går fra en bøtte til den neste. Det andre er at det er veldig brukervennlig, både for profesjonelle og gjør-det-selv-folk. Prosessen kan utføres uavhengig av alder, kjønn eller kunnskapsnivå. 

– Følger du instruksene og anbefalingene som kommer med produktet, er det nok, sier Susanne Dahl hos Flügger.

TEKSTUR OG PERSONLIGHET: – Ved å utføre prosessen selv kan du legge ditt egne personlige utrykk i gulvet. Varierende bevegelser under utførelsen vil føre til et penere resultat, sier Susanne Dahl hos Flügger. Foto: Flügger

Nordisk inspirasjon
Kabric Floor kommer i 25 ulike farger.

– Fargene er inspirert av elegante nordiske farger, som er med på å skape en atmosfære som fremkaller følelser og definerer rom, og på sikt vil det bli lagt til flere nye farger, sier Dahl.

NORDISK INSPIRASJON: Fargeutvalget er hentet fra bestselgere fra produktene «KABRIC» og «KC14». De er inspirert av nordiske elegante farger. Foto: Flügger

Et definert utrykk
Kabric Floor bærer et bevisst preg av det gjenkjennbare DETALE-utrykket. Det vil si at du ser konturer og detaljer i både utførelsen og sluttresultatet. Med systemet kan du velge om du vil ha en røff eller glatt overflate, matt eller blank. Påføringen bestemmer sluttresultatet.

DETALE-UTRYKKET: – Kabric Floor har det gjenkjennbare DETALE-utrykket, sier Susanne Dahl hos Flügger. Foto: Flügger

Bruksområder og sluttresultat
Hvilke rom passer Kabric Floor best til? Roger Fridheim hos Flügger har svaret.

– Kabric Floor er et produkt som passer best til tørre rom, for eksempel soverom, stuer, oppholdsrom, klinikk, butikk, kontorer, kjøkken og lignende bruksrom, alt avhengig av valgt topplakk.

– Du avslutter prosessen med en lakk for å beskytte gulvet. Her kan du velge mellom en bruksklar lakk og en 2-komponent-lakk. «Strongcoat Extra» er en ultramatt 2-komponent lakk, som fremhever overflatens estetikk og gir en slitesterk overflate. En mer gjør-det-selv-vennlig mulighet, er den 1-komponente «Strongcoat», som du får i både Matt og Silk – og som er spesialutviklet til systemet.

– Det viktigste for et vellykket Kabric Floor-prosjekt er å velge riktig primer, det er underlaget ditt som bestemmer hvilken primer som er best egnet ditt prosjekt, sier Fridheim.

VALG AV LAKK: – Prosessen avslutter du med valg av lakk. De ulike lakkene har ulike kvaliteter, sier Roger Fridheim hos Flügger. Foto: Flügger

Fremgangsmåte med ujevnt underlag
Har du for eksempel flis, er det slik du går frem.

  

Fremgangsmåte med jevnt underlag
Om du har parkettgulv fra før, er fremgangsmåten slik.

 

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle