Nytt og nett til badet

 
Nytt og nett til badet
Et moderne bad skal være formsterkt og funksjonelt, men også energieffektivt. Nytt fra Ballingslöv er serien Bright – lyse baderomsmøbler i et nett formspråk.

Bright, Ballingslövs nye vegghengte baderomsserie, består av servant-, vegg- og speilskap. Det som kjennetegner designen er det nette formspråket, integrerte grep og at skuffene er i svart tre og dermed står for en spennende kontrast til det glatte, hvite.

Servantskapet kommer i tre størrelser, 60, 80 og 100 cm bred. Stammen i serien Bright er hvit og frontene kommer i tre ulike utførelser: Slett hvit, Look hvit og Strict hvit. Slett hvit er uten håndtak, slik at man selv kan velge hva slags håndtak man ønsker. Look hvit har et integrert grep istedenfor håndtak, og Stict hvit har det samme integrerte grepet, men i aluminium.

Til skapet kommer to servanter i porselen, Thin og Square. Thin er – som navnet tilsier – veldig tynn og smekker, kanten er kun 15 mm høy. Square er mer robust og har en firkantet form.

Alle fronter er malt med Ballingslövs prisbelønte malingsteknikk. Testing viser at de malte frontene er spesielt motstandsdyktige mot fukt og damp.

Priseksempel: Servantskap med servant, kr 11 300, overskap kr 2 100og speil, kr 1 400. Høyskap, 30 cm bred med Slett hvit front, kr 6 200.

Kilde: PerPR

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle