Nytt rentekutt i OBOS-banken

 
Nytt rentekutt i OBOS-banken- Vi skal strekke oss langt for å hjelpe kundene våre i en vanskelig tid, sier konserndirektør Marianne Gjertsen Ebbesen i OBOS. Foto: Trygve Indrelid
OBOS-banken har besluttet å sette ned utlånsrentene med inntil 0,4 prosentpoeng. Beste rente blir nå 1,58 prosent som gis på OBOS Nyboliglån.

Endringen begrunnes i den siste tidens fall i pengemarkedsrenten og Norges Banks rentekutt.

Skal redusere belastningen
– Vi skal strekke oss langt for å hjelpe kundene våre gjennom en vanskelig tid, og setter derfor ned rentene så raskt det lar seg gjennomføre rent praktisk, sier Marianne Gjertsen Ebbesen, konserndirektør for bank, eiendomsmegling og boligkjøpsmodeller i OBOS.

Rentekuttene gjelder for både privatpersoner og boligselskaper. Kuttene betyr at styrene i borettslag og sameier med lån i OBOS-banken kan vurdere å redusere felleskostnadene, og dermed begrense den økonomiske belastningen for beboerne. For eksisterende privatkunder gjelder de nye rentene fra 26 mai. Boligselskaper vil få nye renter fra 5. juni.

Innskuddsrentene uendret
– Kundene våre har gode innskuddsbetingelser, og vi har foreløpig ikke besluttet å sette ned rentene på innskudd, men vi følger med i markedet og gjør en ny vurdering i slutten av mai, sier Ebbesen.

Oppdaterte prislister legges ut på obosbanken.no så snart alle detaljer er på plass.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår