Nytt utegulv av solid trekompositt

 
Nytt utegulv av solid trekomposittgop Woodlon Grande og gop Woodlon Deco
- I februar bredder vi i vårt sortiment av gop Woodlon trekompositt med Grande och Deco! gop Woodlon har en solid kjerne av 95% resirkulert trefiber og resirkulert polyeten som er innkapselet med polymer.

- Kombinasjonen gjør at materialet kan stå mot vær og vind, samtidig som overflaten er behagelig mot myke føtter, skriver gop i en pressemelding.

FORDELER MED gop WOODLON

  • Slitesterk overflate med coating 360 grader.
  • Resirkulert materiale.
  • Ingen giftige tilsetningsstoffer.
  • Myk å gå på.
  • Vedlikeholdsfritt.
  • Stabil og holdbar i nordisk klima.
  • 25 års garanti.

gop WOODLON GRANDE
gop Woodlon Grande er en eksklusiv solid trekompositt med en bredde og farge som gir utegulvet ditt et rustikt utseende som minner om gammelt tregulv. Den strukturerte overflaten har en naturlig trekonstruksjon i holdbar polymer 360 grader som innkapsler bordet og gjør gulvet motstandsdyktig mot flekker og skandinavisk klima.

Farge: Walnut
Dimensjoner: 5400 x 210 x 22,5 mm
Garanti: 25 år

gop WOODLON DECO
gop Woodlon Deco er en solid trekompositt med klassisk rillet overflate som er både grepsikker og myk å gå på. Den glatte ryggen blir et naturlig designelement, for eksempel en frise eller ramme rundt gulvet. Brettets holdbare polymere overflatelag innkapsler bordet 360 grader og beskytter mot flekker og temperaturforskyvninger.

Farge: Light Grey, Brown
Dimensjoner: 5400 x 138 x 22,5 mm
Garanti: 25 år

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår