Nytt verktøy gjør det lettere å velge gulv

 
Nytt verktøy gjør det lettere å velge gulvFoto: Boen
Det lekre gulvet du finner i butikken, kan se helt annerledes ut hjemme. Ved å prøvelegge gulvet før du kjøper det, blir det lettere å velge gulv. Boen har en løsning som lar deg gjøre akkurat det – kun ved hjelp av mobilen.

Lurer du på hvordan gulvene du velger mellom vil ta seg ut hjemme? Lekre reklamefoto og flotte brosjyrer gir en del svar, men det er først når du plasserer gulvet i riktige omgivelser som du virkelig ser om det passer.

Nå kan du prøvelegge gulvet hjemme. Med Boens nye verktøy myRoom kan du teste forskjellige farger og design for å finne det perfekte gulvet.

– Finn produktet du liker, ta et bilde og last det opp til myRoom på nett. Da får du se hvordan akkurat det gulvet ser ut i ditt eget hjem, samtidig som du har det gøy under valgsprosessen, sier Evelyn Schedelberger hos Boen Bruk. 

Foto: Boen

MOBILT VERKTØY: Det digitale verktøyet myRoom kan brukes fra mobil, nettbrett eller PC.

Foto: Boen

NETTBRETT: Ta et bilde av rommet - last det opp til myRoom og se hvordan ulike gulv vil se ut.

Ved hjelp av AI (Artifisiell Intelligens) har Boen skapt et visualiseringsverktøy for å inspirere og gjøre det enkelt å velge gulv. myRoom er en webapplikasjon med et enkelt grensesnitt for smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Verktøyet lar møbler, bordbein, lys og skygger komme til sin naturlige rett sammen med gulvet, i bildet av din egen bolig.

– Med et enkelt klikk kan du endre leggeretning, bytte farge eller velge et annet gulvprodukt, sier Schedelberger.

ALTERNATIVER: Med myRoom kan du prøvelegge hele Boens sortiment digitalt, og få en enklere vei til å velge gulv.

Kilde: ifi.no

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår