Om Byggfakta Bolig

Med Byggfakta Bolig når du boligeierne som trenger akkurat dine tjenester! Gjennom et helt år går ditt salgsbrev ut til alle husholdninger som har kjøpt bolig eller søkt om byggetillatelse i din kommune!

Vi leverer en helhetlig pakke der dere både kommer hjem i postkassen til alle de potensielle nye kundene hver uke, samt at dere får en ukentlig oppfølgingsliste på alle som mottar salgsbrevet deres, med: Navn, adresse, telefonnummer og hvorfor vi har sendt dem brev.

Med Byggfakta Bolig når du ut til rett person til rett tid!

Hvert år kan Byggfakta Bolig distribueres til ca. 120.000 husholdninger over hele Norge.

Vi dekker stort sett alle kommuner i Norge, store som små.

Kontakt oss, så kan vi fortelle hvordan det ser ut i din kommune.

Referanse
”Som kunde av dere føler vi oss prioritert. God oppfølging, løsningsorientert og et profesjonelt sluttresultat. Bare ring oss hvis du har noe spørsmål.” - Designpeis a/s


Byggfakta Bolig er en del av Byggfakta (69 91 24 00) i Moss.

I Byggfakta inngår 4 forretningsområder:

Hovedkontoret for Norge ligger i Moss.
Vi er 35 medarbeidere på hovedkontoret, og totalt 75 mennesker i Norge.

Byggfakta AS
Elisabeth Von Hubschs gate 6 1534 Moss
P.B. 205
1501 Moss
info@byggfakta.no

Om Byggfaktabolig.no

Byggfaktabolig.no henvender seg til sluttbrukere. Som navnet tilsier handler det mest om inspirasjon til bolig.

Nettsiden tar hovedsakelig for seg råd/tips og inspirasjon til bolig, men omfavner også produkter som gir sikre, funksjonelle hjem og et godt visuelt inntrykk.

Byggfaktabolig.no skal være VVS-bransjens talerør til sluttbrukeren, vi skal være troverdig og fremme nyheter fra bransjen mot privatmarkedet. VVS aktuelt er et kjent magasin og nettside i proffmarkedet. Og det er en kjennsgjerning at nyheter først blir sluppet til proffmarkedet og deretter til privatmarkedet. Derfor skal du som kunde ha kort vei både til proffmarkedet og privatmarkedet.

Byggfaktabolig.no vil være en optimal kanal for markedsføring av produkter, løsninger og tjenester overfor et forbrukermarked i sterk vekst, og med stort behov for blant annet rehabilitering og modernisering.

Ansvarlig utgiver: Pål Engeseth
Postadresse: Postboks 205, N-1501 Moss
Besøksadresse: Elisabeth Von Hubschs gate 6 1534 Moss
Telefon: 69 91 24 00
Mail: ple@byggfakta.no

 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår