Oppgraderer «Drømme» hagestue

 
Oppgraderer «Drømme» hagestue
Nå kommer den i en ny og oppdatert versjon som vinterhage, med bedre islolasjon enn tradisjonelle vinterhager. Drømme Energi er fasademontert og har tak enten i stålplater eller kanalplast.

Dette er et kostnadseffektivt alternativ til en tradisjonell utvidelse av huset.

Nye Drømme Energi er en vinterhage som kan brukes året rundt. Både vindu og dører er godt isolert og den kommer med stålplatetak eller tak i kanalplast. Drømme Energi er tidløs og passer til mange typer hus både i Norge og over hele Norden.

– Drømme Energi har et tydelig formspråk med en solid ramme og inndratt tak linje. Ved å fjerne skyvedører i glass og istedet bruke isolerte, bevegelige vinduer og dører samt et annet tak har vi laget en ny og fantastisk vinterhage. Dette er en vinterhage som byr på det beste både ute og inne, sier Thore Fossheim, markedskoordinator for Grønt Fokus.

Den nye vinterhagen har blitt utviklet av arktitektbyrået Griab AB, som har designet en serie lignende produkter fra Grønt Fokus.

– Målet med «Drømme» var å skape en vinterhage som i seg selv oppfattes som en naturlig del av huset. En noe mer nedtonet utforming har bidratt til at vinterhagen kan integreres og passe inn i moderne hus i ulike stilarter som for eks. 70-talls eneboliger, sier Anders Lundin, arkitekt i Griab AB.

Takets innrykkede linje gir inntrykk av et fjærlett tak for å gi fokus på rammer og vinduer. Drømme Energi har energivinduer i treglass, og finnes i ulike farger fra 15,2 til 27,5 kvadratmeter. Prisen for 15,2 kvadratmeter begynner på 89 995 kroner.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår