På tide å pusse opp badet?

 
På tide å pusse opp badet?Foto: Villeroy & Boch
Fargene White Wood og Black Matt Lacquers er tilgjengelige i Villeroy & Bochs serier Subway 2.0, Venticello og Legato.

Subway 2.0
Baderomsmøblene i kolleksjonen Subway 2.0 utfyller baderomsporselenet på en perfekt måte. For at enhetene skal stå godt til servantene, får du både avrundede og rettvinklede møbler i et bredt utvalg farger. Alle baderomsmøblene i denne suksesskolleksjonen fra Villeroy & Boch utmerker seg med fremragende design og funksjonalitet. De smarte kombinasjonene gir god plass til alt baderomstilbehør.
 

Venticello
Møblenes linjer og tynne kanter sørger for en nærmest «vektløs» design, samtidig som funksjonalitet og slitestyrke er ivaretatt. I tillegg til at Venticello-produktene gjenspeiler de aller nyeste trendene innen baderomsdesign, åpner de også opp for for ulike personlige ønsker med tanke på design. Dessuten fås møblene i kolleksjonen i et bredt utvalg størrelser og farger. Servantskapene i Venticello-kolleksjonen kan leveres i høyder på 42 og 59 cm, og fås med én skuff eller med to skuffer i en 1/3- og 2/3-konfigurasjon.
 

Legato
Legato-kolleksjonen har en ren og tidløs moderne stil, og er en komplett og gjennomført elegant baderomskolleksjon som tilfredsstiller den mest kresne. Baderomsporselenet har rette linjer som utfyller seriens ekspressive design på en perfekt måte. Særlig servanten gir inntrykk av å sveve – en effekt som kan forsterkes på kveldstid med den valgfrie LED-belysningen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår