Papirløst og smart fra GROHE

 
Papirløst og smart fra GROHE
Dusjtoalettet Sensia Arena revolusjonerer toalettopplevelsen og er både renslig, bra for huden og smart.

En revolusjonerende toalettopplevelse er kanskje ikke noe man hører om hver dag, men nyheten fra GROHE hører definitivt hjemme i den kategorien. Det innovative dusjtoalettet Sensia Arena har nemlig et stilrent design og er utviklet med fokus på miljøet. Toalettet har i tillegg flere smarte funksjoner, blant annet renser toalettet seg selv med sprayarmer og man kan bestemme trykk og temperaturnivå via den smarte appen. Dette er både bra for huden og rensligere enn å bruke papir. I tillegg er papirreduksjonen svært miljøbesparende.

- Toalettopplevelser er kanskje ikke noe man snakker så høyt om, men akkurat dusjtoaletter er noe folk synes er gøy å snake om, og ikke minst prøve! Sensia Arena får utrolig god respons fra kundene. Dette er virkelig fremtidens toalett, sier Heidi Lie, markedssjef i GROHE Norge.

Dusjtoaletter har først og fremst vært populære i Asia. Men med det nye stilrene og minimalistiske designet fokuserer nå GROHE på det europeiske markedet. Toalettet er intuitivt å bruke med flere smarte funksjoner som man kan styre fra mobilen, blant annet automatisk åpne- og lukkefunksjon og egendefinerte innstillinger. I tillegg er det lagt vekt på renslighet også når det gjelder selve toalettets design, blant annet med en bakteriefri kermaisk overflate.

Sensia Arena er tilgjengelig hos din GROHE-forhandler nå.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle