Perfekt fargeidentifisering med den nye Colour Sensor

 
Perfekt fargeidentifisering med den nye Colour Sensor
Å være sikker på at kunden får en farge som lever opp til deres forventninger, er en utfordring for mange professionelle malere. Derfor lanseres nå et nytt fleksibelt fargemålingsverktøy, Nordsjö Colour Sensor, hvilket gjør fargevalget både lettere og sikrere.

Sammen med Nordsjö Expert app og et enkelt trykk på en knap, skanner denne lille bærbare Colour Sensoren fargen på alt fra møbler og tekstil til alle typer gjennstander, og på få sekunder får du vite eksakt korrekt farge .

Forskning viser at 55% av alle kunder føler at den fargen de valgte, avviker fra deres forventninger, når den males opp på en vegg. Ved å bruke Colour Sensoren kan professionelle malere sikre seg at deres kunder får en perfekt fargematch, som imøtekommer deres forventninger. Du kan også, direkte i telefonen eller i padden, visualisere hvordan fargen vil se ut, når den er malt opp i rommet.

- Vi jobber konstant med å levere digitalt førende verktøy og tjenester til professionelle malere, og Nordsjö Colour Sensor er det siste bevis på vårt arbeid med å utvikle innovative løsninger, som imøtekommer malerens utfordringer og prestasjonskrav, sier Heli Ekman, Brand Manager i Nordsjö.

Colour Sensor er ikke kun egnet til professionelle malere, det er også et fremragende verktøy, som arkitekter og andre som jobber med farger vil ha stor glede av.

- Colour Sensor er lett å ta med seg, krever ingen kalibrering og fungerer enkelt sammen med Nordsjö Expert-appen. Med en nøyaktighet på ≥ 90% gir verktøyet kundene større tillit til den professjonelle maler, den vil være et godt tilskudd i alle professionelles verktøykasser. Utover å måle farger har maleren også adgang til Nordsjös produktkatalog, teknisnke datablad og prosjektstyrings-verktøy, tilføyer Ekmann.

Colour Sensor kan kjøpes hos Mal Proff, i Nordsjö-butikken på Ensjø / Oslo og Alton i Laksevåg / Bergen, og online på www.shop.nordsjoprofessional.no.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår