Pergola – hva og hvordan?

 
Pergola – hva og hvordan?Pergolino med spesialbraketter til festing over tak.
Hva er pergola og pergolino? En pergola eller pergolino er et terrassetak hvor konstruksjonen er montert i bakken – ofte i tillegg til å være festet til tak eller vegg på huset. Pergolinoen har en duk som slutter der takkonstruksjonen slutter. En pergola har en buet senkefront som gjør at du også kan skjerme for f.eks lav kveldssol.

En pergola har buet senkefront

Når bør jeg velge en pergola eller pergolino?

Bor du i et område hvor det er mye vind? Konstruksjonen på både pergola og pergolino er meget solid, noe som gjør at denne kan brukes i områder med mye vind – der hvor f.eks en ordinær terrassemarkise ikke vil holde.

Dersom du ønsker et ekstra uterom er pergola og pergolino mitt i blinken. Med begge konstruksjonene har du mulighet til å også montere sidevegger eller screens for å skjerme enda mere og virkelig legge til et uterom som både forlenger sommeren og utvider plassen i huset. En pergola får du med en bredde opp til 5 meter og en pergolino kan leveres i opp til hele 7 meters bredde.

Bravona og Milano er modellene du kan velge mellom i den eksklusive pergolino-serien.

Hvilke valg har du?

Konstruksjon: standardkonstruksjonen på både pergola og pergolino er grå, men kan leveres i flere forskjellige fargeutførelser. I tillegg kan du også velge utførelse fra serien med eksklusiv pergola. Disse har moderne design og solid aluminiumskonstruksjon som gir virkelig gir deg følelsen av luksus og utvidelse av huset.

Betjening: du kan velge mellom motor eller manuell betjening med sveiv.

Duk: Det finnes flere dukvalg, slik at du har mulighet til å finne noe som passer din bolig midt i blinken.

Sidevegger: Du kan montere levegger/screens til både pergola- og pergonlino-varianten. Dersom du ønsker en integrert, buet senkefront er pergola det du bør velge.

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår