Philips viser fremtidens hjem

 
Philips viser fremtidens hjem
For første gang i Norden presenterer Philips hele sitt Connected Lighting konsept (Philips Hue) på ett sted.

Hos Lysgiganten Lampehuset på Alnabru i Oslo settes det opp en egen Philips avdeling hvor kunder kan se, oppleve og selv prøve å styre smarte lamper og lysmiljøer med Phillips smarte Hue-lamper.

Torsdag 27. august åpnet Philips Light Gallery hos Lampehuset på Alnabru i Oslo. Det blir 140 kvadratmeter med hjembelysning, til inspirasjon og stil tilpasset alt fra barnerom, til hjemmekino, til romantisk kveld på sofaen. Ikke bare presenterer Philips et bredt spekter av hjembelysning og hele sitt Hue-sortiment; de lanserer også to lampeserier basert på Hue-teknologien.
– Mulighetene med Hue er store, og må oppleves. I Philips Light Gallery hos Lampehuset er det satt opp et eget demorom der kundene kan oppleve det interaktive miljøet skapt av Hue-belysning. Her kan man teste ut applikasjoner som styrer lysene og selv oppleve hvordan lysene tilpasser seg miljøet de står i, sier Rosario Myklebust, Key Account Manager hos Philips.


­Fremtidens lys
Smarte lys som Hue er fremtiden for lys i hjemmet. Ved hjelp av en applikasjon på enten nettbrett eller mobil kan man styre belysningen trådløst i hele huset. Det er dermed enklere enn noen gang å tilpasse lyset etter stemningen i rommet, eller for eksempel hindre vintertrøtthet ved å stille inn lysene med en mer oppkvikkende fargetemperatur. Det er også mulig å stille inn lysene etter TV-skjermen, slik kan man skape den optimale kino-følelsen hjemme med farget lys som speiler handlingen på TV-skjermen. Ved leggetid trenger man ikke lenger å traske huset rundt for å skru av lys, men kan i stedet ligge i sengen og gjøre dette via smarttelefonen.


Med Hue-belysning kan man ikke bare skape et lys tilpasset gjøremål og stemning i rommet. Det er også mulig å fjernstyre lysene når man er ute eller på ferie, for å gi inntrykk av at det er noen hjemme.
– Hue-lyspærer har vært tilgjengelig en stund. Nå blir det i tillegg mulig å få tak i egne Hue-lamper. I likhet med lyspærene kan man koble opp mot applikasjoner på telefon eller nettbrett som gjør at du har full kontroll på belysningen i huset når som helst og fra hvor som helst, sier Myklebust.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår