Planlegg uteboden din med AR og DIY-beskrivelse

 
Planlegg uteboden din med AR og DIY-beskrivelse
Å bygge en utebod er en perfekt måte å øke lagringsplassen på. Boden kan romme alt fra hageredskaper til lagring av sykler og maskiner.

På finja.no er det en DIY-beskrivelse som trinn for trinn viser hele prosjektet. I tillegg til beskrivelsen er det tegninger og en liste over materialer til hele prosjektet. På siden kan du også finne flere praktiske tips om hva som er bra å tenke på når du planlegger ditt neste byggeprosjekt

Nå er det også muligheten for kunden å bruke AR, augmented reality, og plassere uteboden digitalt på tomten og til og med gå inn i bygningen for å oppleve hvordan det vil være, for eksempel en utebod på tomten.

Ved å mure og pusse en utebod får du en vakker bygning som klarer seg med et minimalt vedlikeholdsbehov i mange år. Ideell for de som ønsker å bruke mer tid på hobbyene sine enn vedlikehold av uteboden.

Ønsker du å konstruere din egen utebod, har Finja en digital produktvelger og mengdebergener for bygninger. Ved å spesifisere parameterne for hver bygningsseksjon i dette digitale verktøyet, som åpninger, lengde og høyde, gir verktøyet riktig mengde blokker, mørtel og puss samt passende tilbehør. Med verktøyet er det mulig å beregne materialmengden for både isolerte og uisolerte bygninger samt en kombinasjon av de to.

Finja har allerede over 50 komplette DIY-prosjekter med tegninger, arbeidsinstruksjoner og en liste over materialer på nettstedet. Nå utvikler de noen av disse videre med utvidet virkelighet, AR.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår