Praktisk med hel flisvegg

 
Praktisk med hel flisveggBind rommet sammen ved å trekke flisene ut over en hel vegg.
Fliser over hele veggen er ikke noe som kun passer for baderommet. På kjøkkenet er flisvegger både praktisk og pent.

På kjøkkenet velger vi gjerne fliser mellom benkeskapene og veggskapene. Men faktum er at fliser med fordel kan settes over hele vegger – også utenfor baderommet, skriver ifi.no.


– Fliser er både praktisk og pent. Du får en vegg som garantert tåler alt den blir utsatt for, og som vil se like flott ut om ti år. Det skal godt gjøres å slite ut keramiske fliser, de tåler alt av søl og rengjøringsmidler, sier Bjørg Owren, kreativ leder i ifi.no.


Stein og betong
Veggene på et kjøkken skal takle stenk og sprut fra komfyren. De skal være lette å tørke av, tåle fettløsende rengjøringsmidler og ikke bli ødelagt hvis du er uheldig med rødvinsflasken.
– Utvalget enormt stort – du kan velge fra fliser i store formater til bittesmå mosaikkfliser i ulike farger og dekorer. Det finnes svært naturtro fliser får veggen til å se som om den er laget av tegl, naturstein, betong eller rustne stålplater, og alt mulig derimellom, sier Owren.


Tyngde og helhet
– I dag velger mange å innrede kjøkkenet uten veggskap. Bruker du da fliser helt opp til taket får du en bedre balanse ved at veggene tilføres tyngde. Stilen kan bli alt fra landlig til tøff og industriell, sier Owren. 
Også den som har noen veggskap, og setter fliser mellom dem og benkeplaten kan binde rommet bedre sammen ved å trekke flisene videre og opp til taket enkelte steder. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår