Pusse opp bad: 2 ting du må be rørleggeren om

 
Pusse opp bad: 2 ting du må be rørleggeren omENKEL RENGJØRING: Den praktiske hårsilen fanger opp smuss og hår, og kan skylles og rengjøres raskt og enkelt. Foto: Geberit
For deg som skal pusse opp et bad fra bunnen, altså renovere badet, har baderomsekspert Odd Skriden hos Geberit 2 smarte tips å komme med. Be rørleggeren din om dette, så vil den nye hverdagen din forenkles betydelig, mener han.

Skal du pusse opp et bad? Be rørleggeren din om et Geberit CleanLine-sluk i dusjen og et Geberit DuoFresh luktavsug i den innebygde sisternen. Da blir det å rense sluket en lek, og toalettet holder seg friskt og luktfritt til en hver tid.

1. Smart sluk
– Alle sluk må renses, og det kan være en ubehagelig jobb. For å unngå dette bør du ha et sluk med praktiske rengjøringsegenskaper, sier Odd Skriden, som er ansvarlig for tekniske produkter hos Geberit.

En Geberit CleanLine slukrenne er ikke bare elegant å se på, men er spesielt utviklet for enkelt renhold. 

  • Åpen utløpsflate – smuss og bakterier samler seg ikke
  • Praktisk deksel – enkelt å åpne
  • Praktisk hårsil – ta av, skyll, og så er alt rent igjen

PASSER OVER ALT: Geberit CleanLine kan kuttes til ønsket lengde på stedet, og dermed tilpasses perfekt til dusjområdet. Og med de klassiske og diskré designerlinjene passer den inn i ethvert baderomsinteriør. Foto: Geberit 

2. Luktfritt toalett
Kast duftsprayen, lukk vinduet og slapp av. Med et Geberit luktavsug montert i sisternen, er toalettet umiddelbart klart for nestemann. 

– Luktavsuget startes automatisk når noen setter seg på toalettet. Gjennom spylerøret og skylleventilen suger det luften ut, renser den med et keramisk filter og fører den tilbake i rommet uten lukt. I tillegg kan du enkelt feste en DuoFresh-stick i innsatsen for spyletabletter, som gir spylevannet en frisk blåfarge og en behagelig lukt, sier han. 

Luktavsuget har også et LED-orienteringslys bak betjeningsplaten som gir en diskret belysning ved nattlige toalettbesøk. En nærhetssensor styrer lyset og luktavsuget automatisk, og kan reguleres via den tilhørende appen.

BLÅTT VANN: Fest en DuoFresh-stick i innsatsen for spyletabletter, som gir spylevannet en frisk blåfarge og en behagelig lukt. Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no.

LUKTFRITT TOALETT: Geberit DuoFresh luktavsug startes automatisk når noen setter seg på toalettet. Ubehagelig lukt trekkes rett ut av toalettskålen og føres renset tilbake i rommet. Foto: Geberit. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle