Quooker Flex Black tar norske kjøkken med storm

 
Quooker Flex Black tar norske kjøkken med storm
Quooker sin nyeste modell Flex Black har blitt en av selskapets bestselgende modeller kort tid etter lansering.

Quooker har slått sammen sin mest solgte kran Flex med sin populære sorte utførelse, og har dermed slått spikeren på hodet når det gjelder hva nordmenn vil ha på kjøkkenet.

– Quooker Flex er vår modell med praktisk uttrekksslange, og den sto allerede for 75 prosent av totalsalget vårt i Norge. Etter at vi lanserte Flex Black i desember 2019, utgjør denne modellen nå 50 prosent av alle Flex-modellene vi selger, forteller Luise Egemar fra Quooker Skandinavien A/S.

Quooker er kjent for å la deg tappe 100 °C kokende vann rett fra kranen, i tillegg til både normalt kaldt og varmt vann – perfekt for deg som ønsker å brygge, koke, blansjere, rengjøre eller skålde.

Moderne og tidløst uttrykk gir suksess
– Vi tror den positive responsen skyldes at Quooker Flex Black gir et moderne og tidløst uttrykk på kjøkkenet. I tillegg til å være smart og brukervennlig, er nye Quooker Flex Black også en iøynefallende løsning med sine praktiske egenskaper og fleksible uttrekksslange, sier Egemar.

Uttrekksfunksjonen lar deg enkelt rette vannstrålen dit du måtte ønske i oppvask-kummen. Det betyr at du får både lengre rekkevidde og forbedret bevegelighet til å spyle tallerkener, kasseroller, stekepanne eller selve oppvaskkummen for å bli kvitt de siste matrestene.

Helt sikker i bruk
Siden en fleksibel uttrekksslange kan sprute vann i flere retninger, har Quooker sørget for at det ikke er mulig å benytte kokende vann når slangen er trukket ut.

– Alle Quooker-kraner har et eget, sikkert grep som må brukes for at de skal kunne levere kokende vann, og det samme gjelder for nye Flex. I tillegg vil kokende vann stoppe å renne så snart slangen trekkes ut, forklarer Egemar.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår