Rørleggeren skaper kjendisenes drømmebad

 
Rørleggeren skaper kjendisenes drømmebadTOK SJANSEN: − Jeg kunne ha blitt stående igjen med et normalt og kjedelig bad. Men takket være Hussein har ikke det skjedd. Mitt slagord er: «more is more and less is a bore». Det passer her, sier Erlend Elias.
Rørkjøp-medlem Hussein El Haddaoui i Norsk Rørservice er kjendisenes favoritt når bad skal fornyes. Nå er han ferdig med drømmebadet til Erlend Elias.

Hussein El Haddaoui er kåret til Norges hyggeligste håndverker. Det er ikke uten grunn. For denne mannen formidler kunnskap og løsninger med et smil. Han regnes også som en av landet fremste baderoms-designere. Det faller i god jord hos norske kjendiser. De står i kø for å få den populære rørleggeren på besøk.

Mye vil ha mer
På kundelisten står blant andre Therese Johaug, Omer Bhatti, Oddbjørn Hjelmeset, Omar Elabdellaoui, Ulrikke Falch, og stjernedanser Mona Berntsen.
− Kundene spør også om jeg kan fikse alt fra snekkerarbeid til overflatebehandling, eller ta tak i det elektriske. Og det gjør jeg gjerne sammen med mine underleverandører, sier mannen som kaller seg «Hussein Fikser» på Instagram. Der har han om lag 100.0000 følgere.

Gull og glamour
Nå har «Hussein Fikser» nettopp satt kronen på verket hjemme hos kjendisstylist, influenser og TV-personlighet Erlend Elias Skoglund Bragstad.
− Dette badet har stått stille siden 1966. Da jeg kjøpte leiligheten for et par år siden var planen å totalrenovere alt. Jeg hadde også en formening om hvordan badet skulle bli. Så møtte jeg Hussein og han hjalp meg med å finne tonen på badet. Jeg hadde opprinnelig tenkt mer i retning av skandinavisk design, men fant etter hvert ut at det er jo ikke meg, sier han.

Maskulint rosa
− Erlend Elias er pomp og prakt. Han er fargerik, morsom og levende. Det måtte reflekteres i badet. Så her måtte det bli marmor, gull, mosaikk, og rosa, forteller Hussein.
− Rosa var opprinnelig en guttefarge på 1800-tallet. Jeg synes den passer meg og badet mitt perfekt, skyter Erlend Elias inn.
Han har hele tiden vært tett på i prosessen. Han har vært aktiv i butikker og på nett for å finne riktige fliser, marmor og fargeløsninger.
− Jeg synes vi har endt opp med et bad som både speiler Erlend Elias, og som også mange andre kunne ønsket seg. Jeg får daglig tilbakemeldinger på Instagram fra folk som elsker dette badet, sier Hussein.

Venner i ekstase
Erlend Elias lovpriser rørleggeren og resultatet av mesterens arbeid.
− Vennene mine blir helt i ekstase når de ser dette badet. De ser min personlighet i stilen her – samtidig som de vil ha et slikt bad selv. Det har vært veldig nyttig med all den profesjonelle hjelpen jeg har fått av Hussein. Også så spennende å komme inn i rørbransjen og se alt hva som skjer der. Det universet er mye større enn jeg hadde trodd, sier han.

Favorittrommet
Badet til Erlend Elias måtte bli perfekt. Fordi der bruker han mye tid.
− Det er det første og det siste rommet jeg bruker i løpet av en dag. Alt må stemme. Med de små hyllene over toalettet, de små detaljene, fargene, materialene og planløsningen. Det er praktisk og vidunderlig. Helt klart mitt favorittrom. Nå er jeg bare lykkelig, sier han.

Bildet: Hyller og praktiske løsninger hører med på et «kjendisbad». − På badet mitt stemmer alt hundre prosent, sier Erlend Elias.

Bildet: Badet til Erlend Elias er tre og en halv kvadratmeter stort. − Det er vanskelig å se et rom og vite hva det er plass til. Det har vært Alfa og omega at jeg har fått profesjonell hjelp, sier han.

Bildet: Erlend Elias og Hussein El Haddaoui har blitt gode venner. I tillegg til badet, fikk Hussein også hele prosjektansvaret med å totalrenovere leiligheten som Erlend Elias kjøpte i 2019.

 

 

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår