Røykvarsler i miniformat

 
Røykvarsler i miniformat
At røykvarslere skal være sfærisk runde er noe som lenge har vært en sannhet. Tidligere har Housegard lansert røykvarslerne Pebble og Pebble 10 som har brutt mot de konvensjonelle formingsreglene med en unik design inspirert av naturen.

Nå er Housegard tilbake med enda et normbrytende produkt – Pebble Mini. Pebble Mini er en liten og nett røykvarsler med den samme unike form som forgjengeren Pebble, men med en diameter på kun 48 mm.

Det er industridesigneren Lars Wettre som, med inspirasjon fra naturen, har tatt fram den karakteristiske Pebble-formen. Takket være sin moderne og estetisk tiltalende form, smelter Pebble Mini naturlig inn i omgivelsene.

Å plassere en Pebble Mini er enkelt ettersom den tar opp minimalt med plass. Dessuten er både skruer og 3M monteringsteip for enkel montering i taket inkludert i pakken. Røykvarsleren har også et medfølgende 5-års batteri, hvilket innebærer 5 års driftstid innen et batteribytte kreves. 

”Takket være den medfølgende 3M-teipen blir takmonteringen av Pebble Mini ekstremt enkelt og fleksibelt” sier Filip Sahlberg, Produkt Manager hos Housegard.

Pebble Mini finnes nå tilgjengelig i butikker over hele landet.

Tekniske fakta; Housegard Pebble Mini:

  • 5-års batteri
  • Nett og lettplassert, en diameter på kun 48 mm
  • Varslingsminne som blinker grønt hvert 43:e sekund om varsleren har gitt varsel de siste 24 timene
  • Test- og pausefunksjon
  • Både skruer og 3M monteringsteip medfølger
  • Indikator for batteribytte
  • Testet og godkjent, CE, EN 14604
 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår