Ryobis nye limpistoler: Perfekt for hobby- og håndverksentusiaster

 
Ryobis nye limpistoler: Perfekt for hobby- og håndverksentusiasterRask, lett og praktisk - Mini Limpistol med basestasjon
Limpistol Kompakt 18V

Kontroll og presisjon med vår 18V mini-limpistol
Denne superkompakte trådløse 7 mm mini-limpistolen (RGLM18-0) har superb kontroll, perfekt for kunst- og håndverksprosjekter. Munnstykket på 1,8 mm diameter er utmerket for presisjonsarbeid, ideell for dekorering, modellbygging og til-og-med mindre reparasjonsjobber i hjemmet. Den lette, trådløse friheten med denne limpistolen lar deg lage selv de mest intrikate detaljene.

 

Hurtig heting!
Den batteridrevne basestasjonen varmer limpistolen raskt opp, ja, det tar kun 4 minutter for å nå arbeidstemperaturen på 170°C. Det betyr at du kan komme i gang med ditt hobbyprosjekt uten så mye ventetid. Takket være effektiv varmebevaring forblir limen varm nok til at du kan bruke den non stop i 3 minutter før den må gjenoppvarmes i basestasjonen.

Kraftkilde

18V

Maks temperatur (°C)

170

Munning diameter (mm)

1.8

Limstavstørrelse (mm)

7

Standard utstyr

3 limstaver

Vekt (uten batteri) (Kg)

0.8­­

Artikkelnummer

5133005001

EAN-kode

4892210191625

 

 

 

 

 


Drypp-brettet på fronten av basen fanger de limdråper som måtte komme, så slipper du av med det rotet! Denne limpistolen kommer med 3 limstaver for å få deg i gang, og er kompatibel med enhver produsents 7mm limstaver.

 Limpistol Temperaturvalg 18V

Allsidighet i høysetet for Limpistol med temperaturvalg!
Denne dobbelt-temperatur limpistolen (RGL18-0) er perfekt til en lang rekke oppgaver og materialer som papir, papp, tekstil, skinn, plast, tre, metall, kork eller stein. Uansett hvilket prosjekt du skal ha gang i hjelper denne deg på veg.

 Velg den høye temperaturmodus på 200°C som er ideell for ‘heavy duty’ liming, eller den lave temperaturmodus på 130°C som er perfekt om du jobber med skånsomme materialer som skinn eller tekstiler, sier Nicolai Eppers, Produktsjef hos Ryobi.

Til denne modellen medfølger det til og med et munnstykke med ekstra lang rekkevidde. Hendig til trange kriker og kroker, men den tynnere diametermunningen er også god for presisjonsarbeid.

Rask oppvarming
Ultimat krafteffektivitet som betyr at limen er oppvarmet på kun 2 minutter, så du kan komme hurtig i gang.Limpistolen leveres med tre 11mm limstaver og er kompatibel med alle produsenters 11/12 mm limstaver.

Kraftkilde

18V

Maks temperatur (°C)

200

Munning diameter (mm)

3.0 og 2.5

Limstavstørrelse (mm)

11, 12

Standard utstyr

3 x 11mm limstaver og

1x lang-rekkevidde munnstykke

Vekt (uten batteri) (Kg)

0.4

Artikkelnummer

5133005002

EAN-kode

4892210191632


Del av ONE+™ Systemet
Som de siste tilskuddene i ONE+ systemet, kan også disse 18V limpistolene drives av ett ONE+ batteri. Bruk samme batteri til et svimlende stort utvalg av verktøy for hus og hage, som snart består av 150 verktøy! 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle