Satser stort på møbler for små baderom

 
Satser stort på møbler for små baderomSomran baderomsmøbel 500mm, perfekt i det lille baderommet. Hele Somran finnes i bredder: 500, 650, 800 og 1000mm.
Macro Design – en av Nordens ledende baderomsspesialister utvikler og produserer baderomsløsninger med stil, finesse og nordisk form – litt mer luksuriøs, litt vakrere.

Uansett hvilken dusj- eller møbelserie fra Macro Design du velger så produseres alle produkter med kvalitet, materialvalg og førsteklasses skandinavisk design i fokus. Produsert og designet i Hallandske Laholm, Sverige.

Et populært baderomsmøbel
- Møbelserien Somran har virkelig blitt godt mottatt på markedet. Med avrundet og klassisk form som kan kombineres med et moderne uttrykk er det et unik design som kommer til å være populært i lang tid fremover. Derfor velger vi å utvide Somran med en ytterligere størrelse, sier Johan Aspemar, daglig leder hos Macro Design.

Ny bredde for servantskap, speil og speilskap
Det er de mindre baderommene som Macro Design nå velger å fokusere på. Både servantskap, speil og speilskap får en nå i 500mm bredde, med mange smarte oppbevaringsløsninger.

Høyskap i 300 & 400mm
Somrans høyskap som tidligere kun hadde 400mm bredde, får nå småsøsken. Det 300mm brede høyskapet har som sitt søsken, innebygd push-open, flyttbar innredning og vakker eikefinér.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår