SCAN 65-5 - Spennende former

 
SCAN 65-5 - Spennende formerScan 66-5
Den flotte Scan 66-5 kombinerer det lekre designet fra Scan 66 med en ny sokkel, som forener funksjonalitet og estetikk.

Med integrert oppbevaring av ved får Scan 66-5 i sin helhet et skulpturelt og stilfullt uttrykk. Sokkelens bue har to metallbøyler som gir beskyttelse mot riper, og indikerer hvor høyt veden kan stables.

SCAN 41 – STILRENT DANSK DESIGN


Scan 41-2 med sideglass

Med utgangspunkt i dansk design fremstår Scan 41 som stilren og elegant. Designuttrykket passer i flere type interiører. Scan 41 er en mellomstor ovn med stor glassdør og et godt innsyn til flammene, noe som skaper et varmt og hyggelig miljø. Ovnen er tilgjengelig med eller uten sideglass, noe som gir enda bedre innsyn til flammebildet. Ovnen er brukervennlig og har en solid dørmekanisme som gjør den enkel å lukke med en hånd. Alle modeller leveres med et elegant håndtak plassert i god brukervennlig høyde.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår