Schmidt åpner på CC Drammen

 
Schmidt åpner på CC Drammen
Schmidt er Europas største kjøkkenkjede og åpner ny butikk på CC Drammen 7.juli.

Den nye butikken som er på ca. 325 kvadratmeter har sentral beliggenhet i et av Drammen sine største handelsområder og har et bredt tilbud av møbler til kjøkken, interiør, bad og garderobe. Den nye Schmidt butikken i Drammen blir den niende Schmidt butikken i Norge.

- Det er i dag stor interesse for kjøkken, møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden. Kundene er mer bevisste enn noen gang og ønsker i større grad kvalitetsmaterialer og god design. For mange er kjøkkenet hjemmets hjerte og mange ønsker seg et drømmekjøkken. Vi tror derfor at vårt tilbud er tilpasset denne utviklingen, sier daglig leder Hiwa Jihani i Schmidt i Drammen.
Hiwa Jihani legger til at åpningsdagen bli tydelig markert i bybilde med besøk av kokker fra The Flying Culinary Circus. De byr på fantastiske retter og skal blant annet demonstrere matlaging i AEG sine dampovner.

- Schmidt åpnet sin første butikk i Norge i 1990 og vi har nå ni butikker her til lands. Vi har i løpet av det siste året åpnet tre butikker i Oslo området og vi ser nå frem til å innta Drammen. Schmidt har kjøkken av høy kvalitet og vi ligger prismessig i den øvre delen av midtsjiktet og retter oss mot kvalitetsbevisste kunder, sier Jacob Skjødt, ansvarlig for Schmidt Nordic. Kjeden forventer å etablere 20 nye butikker de neste årene.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad, du får dermed kjøkken, bad, garderober og interiørløsninger som er designet og produsert til den individuelle kunde. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle