Schmidt Nordic ser til Norge

 
Schmidt Nordic ser til NorgeIllustrasjonsbilde
Gode resultater har gitt Schmidt Nordic ytterligere ambisjoner om vekst i Norge, og i løpet av de neste fire årene planlegges det å åpne totalt opp til 20 nye butikker fra Trondheim og sørover.

Schmidt åpnet sin første butikk i Norge i 1990 og har i dag totalt seks butikker i Norge. Den siste åpnet på Slependen i Asker 7.april i år og Schmidt har dermed 3 butikker i Oslo. De to øvrige er på Karenslyst Allé på Skøyen samt på Alnabru. Kjøkkenkjeden som også selger interiør, møbler, bad og garderobe er i god utvikling og opplever vekst i salget.

Schmidt fokuserer på å tilby norske kunder produkter av høy kvalitet og i et stort utvalg, noe som blir stadig viktigere for de fleste nordmenn.. Schmidt Nordic ser at kundenes behov har endret seg de siste årene.

- Kundene har blitt mer bevisste i sine kjøp og vi ser et unikt behov for kvalitetsmaterialer og lekker design hos norske kunder. Kjøkkenet er hjemmets hjerte for nordmenn og vi ser en sterk betalingsvilje for å få drømmekjøkkenet, sier Jacob Skjødt, ansvarlig for Schmidt Nordic.
Schmidt har også høy garanti for miljø hensyn og er den eneste virksomheten med både 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer noe som gir høy garanti for miljø hensyn.

Analyser viser at norske kunder bruker mer penger på møbler, interiør og kjøkken. Schmidt ligger i den øvre delen av det midtre prissjiktet og retter seg mot kvalitetsbevisste kunder. Gjennomsnittsprisen på et Schmidt kjøkken varierer, men ligger på omlag 150 000 norske kroner inkludert mva. Schmidt er den eneste kjøkkenkjeden i Europa som tilbyr kjøp av produkter på mål.

- Vi selger ikke bare et bad eller et kjøkken men vi selger møbler som er designet og produsert til den individuelle kunde. Vi produserer alt etter de mål og tegninger som er utviklet i samarbeid med kunden. Slik får våre kunder noe ekstra, sier Skjødt.

Den 1.oktober i år åpner Schmidt Nordic en ny 350 kvadratmeter butikk i Kristiansand. Schmidt’s hovedkontor i Frankrike og Schmidt Nordic som er selskapets skandinaviske organisasjon, har inngått en avtale om betydelige investeringer i løpet av de neste fire-fem årene for å utvikle det norske markedet og har ansatt Anders Jægerud som detalj/distriktsansvarlig for Norge. Jægerud kommer fra stillingen som prosjektleder i Sigdal, der han har jobbet siden 2012, og har tidligere jobbet som selger for Schmidt i Oslo. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven og tror det vil bli veldig spennende å styrke Schmidt i Norge.

- Jeg er veldig glad for at det endelig satses i Norge og at jeg får mulighet til å utvikle Schmidt som merkevare. Schmidt har flotte produkter og et spennende sortiment, samtidig som vi har et prisnivå som er på linje med de andre kjedene i samme segment, sier Anders Jægerud.

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår