Se video-glimt fra Cersaie i Bologna

 
Se video-glimt fra Cersaie i BolognaFoto: Odd Borgestrand
Bilder kan si mer enn tusen ord er et kjent uttrykk, men denne gang har VVS aktuelt også valgt å dekke Cersaie i Bologna med levende bilder.

Av Odd Borgestrand
Bologna

Med mobiltelefon og en ekstern mikrofon er det enkelt å fange opp stemninger og situasjoner under en så stor messe som Cersaie i Bologna. Vi vet at mange fanger opp informasjon på ulike plattformer, enten det er tradisjonelle nettsider, papirutgaven av VVS aktuelt eller via sosiale medier.

I VVS aktuelt vil vi bringe en bred «mosaikk» med stillbilder fra Cersaie, i tillegg til intervju med noen av utstillerne. Dessverre er det lite norsk å høre på årets messe, men vi har møtt mange utstillere som ser mot markedene i Norge, Sverige og Danmark. 

Neste utgave av VVS aktuelt 6 er snart på vei til våre lesere, og i november-utgaven, VVS aktuelt 7, vil vi også bringe flere reportasjer fra Bologna.

Mens du venter på de neste utgavene av bladet vårt kan du klikke deg inn på vår Facebook-side https://www.facebook.com/vvsaktuelt/ og se de tre videoene vi har produsert fra årets messe.
 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår