Selv et lite rom kan føles romslig

 
Selv et lite rom kan føles romslig
Ønsker du deg walk-in-garderobe, men har bare et bittelite rom til disposisjon? Selv om rommet ditt er lite, så finnes det løsninger som kan realisere drømmen om egen walk-in-garderobe, spekket med med praktisk og smart oppbevaring.

Hold gulvet fritt
Ved å henge hele garderobeløsningen på en bærelist holder du gulvet fritt, noe som gjør at rommet føles større og romsligere. Det blir i tillegg enklere å holde det rent.

Gjør det fint!
Décor-sortimentet er fullt av elegante detaljer, smarte funksjoner og praktisk tilbehør som gjør walk-in-garderoben din like lekker som den er funksjonell, uansett hvor mye plass du har.

Heng opp så mye som mulig
Heng opp så mye av klærne dine som mulig, gjerne i to høyder. Fordelene er at du får plass til mye, god oversikt og tilgang, samt at klærne holder seg krøllfrie. Bruk hengeplassen helt inn i hjørnet for maksimal utnyttelse av garderoben. Her kan du lese mer om våre løsninger for walk-in-garderobe.

Les mer om Elfa's løsninger for walk-in-garderobe.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår