Selvsagt skal påsken blomstre gult!

 
Selvsagt skal påsken blomstre gult!
La det blomstre til påske og kjenn på følelsen av "endelig vår".

Velg noen av OBPs påskegule favoritter

Påske er tid for byvandring og skitur, kvikklunsj og spirende frø. Med gule blomster i krukker både inne og ute kan du virkelig kjenne på våren som nærmer seg. Enten snøen fremdeles ligger i store hauger eller våren er langt fremskredet finnes det gule blomster å pynte med. Vær litt oppmerksom på været, særlig de første dagene, og du kan nyte blomster både inne og ute.

Om våren er vinduskarmen varmere enn du kanskje tror, så vær oppmerksom på vanning. Beskjeden, men jevn vanning er det beste for de fleste i denne tiden når klima både inne og ute varierer fra dag til dag. Selv stemor og påskeliljer trenger mer vann enn man ofte tror, også når de står ute.

Nyt den tindrende gule høytiden!

Mange av vårfavorittene kan tåle litt snø. De sterkeste er nok påskeliljer og stemor, men også Ornithogalum og ranunkler takler en frostnatt og vårlige snøfnugg. Skjerm likevel gjerne blomstene når du setter dem ut. I le for vind og direkte solskinn får plantene en mykere start, og får de også stå inntil husveggen er gjerne klima der noe lunere.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår