Sett farge på kjøkken og bad i sommer

 
Sett farge på kjøkken og bad i sommer
- Ti trendy nyanser å velge mellom fra danske DESIGNA

I år er farger på full fart inn både i mote- og interiørverden. Nå lar danske DESIGNA deg velge mellom hele ti måter å gi ditt favorittrom nytt liv.

– Selv om hvite kjøkken fremdeles er svært etterspurte, ser vi at motefarger blir dratt mer og mer inn, enten på alle flater eller til utvalgte dører og skuffer, forteller designer Brigitte Kürzel hos DESIGNA A/S.

Populære motefarger
DESIGNA har analysert farge-sjatteringer som er populære akkurat nå, eller som kommer til å gjøre seg gjeldende innen mote og innredning utover våren og sommeren.

– Vi lanserer nå en rekke farger som både er tidsriktige, enkle å kombinere og som vil holde seg stilriktige lenge, forteller Kürzel.

– Det er særlig ulike grader av grått, blått, grønt og rosa som er i ferd med å innta mange rom og flater nå i vår og sommer.

Kan velge mellom ti farger og to typer dører
Fra 1. mai kan DESIGNA sine kunder i Norge velge mellom ti farger på dører til skap og skuffer både til kjøkkeninnredningen og på badet.

– Vi introduserer to nye serier med 22 millimeter tykke dører: Colore, som er grebsfri dører, og Presa, som kan brukes både med håndtak og som push-dør. Begge dører fås i de 10 farger, forteller Kürzel.

Med Colore kan du skape et svært stilrent inntrykk med helt rene, fargeriktige flater. Presa lar deg også velge fra DESIGNA sitt store utvalg håndtak.

Dørene kommer i alle størrelser som passer til DESIGNA sitt eksisterende kjøkken og baderoms-sortiment.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår