Sett farge på kjøkkenet

 
Sett farge på kjøkkenet
Etter en lang og mørk vinter er det endelig tid for lyse og varme sommerkvelder. Er du lei av kjøkkenet og har lyst til å sette nye farger på skapdørene?

Kjøkkenserien Lusso fra DESIGNA finnes i åtte lekre fargenyanser på sine skap- og skuffefronter, og sammen med skrog av lekre overflater får du et moderne uttrykk.

- I tillegg til plassering, er skuffer- og skapdører noe av det viktigste elementet på kjøkkenet da de er ment å vare i mange år fremover. Farger og materialvalg skal derfor stemme 100 prosent etter smak og det livet som leves i hjemmet, sier Jacob Mortensen, Marketing Manager i DESIGNA.

Du bestemmer
Kjøkkenserien Lusso er for eksempel et godt valg til konseptet Bricks, hvor konseptet går ut på at du selv bestemmer plassering av skapdører og skuffer, farger og detaljer som dør- eller skuffehåndtak. Du kan også erstatte en skuff med en åpen hylle for oppbevaring av bøker, glass eller andre praktiske gjenstander til kjøkkenet.

- Hensikten med Bricks er at du skal ha mange muligheter slik at du kan plassere de viktigste skuffene der hvor du har bruk for dem, eller en hylle der det trengs, forteller Mortensen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår