Signatur Favn - Nytt kjøkkenkonsept inspirert av naturen

 
Signatur Favn - Nytt kjøkkenkonsept inspirert av naturenSignatur Favn - front Bølge og Favn
Sigdal ønsker Signatur Favn velkommen til sitt sortiment. En idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur og dets letthet, strukturer og organiske former.

Signatur Favn er mer enn et kjøkken. Det er en idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur. Vår visjon er at kjøkkenet skal gi deg samme ro og harmoni som et besøk i naturen selv. Inspirasjonen har vi hentet fra våre vakre eikeskoger. Organiske former fra majestetiske eiketrær. Barkens tekstur og levende overflate. Vindens krusninger på elver og vann. Gresset som vaier og skogens rike og naturlige fargepalett.

Naturens formspråk i sentrum
Naturens inspirasjon har ført til flere spennende nyheter. Dører, benkeplater, håndtak og detaljer som gjør at du selv kan utforme ditt eget Signatur Favn eksakt slik du vil ha det. Nyheten Favn, er en vakker brunbeiset eikedør med stående finér som gir liv til hele kjøkkenet. Beisfargen har fått navnet Nøtt. Vi lanserer også flere ulike skaprammer som tilfører kjøkkenet en vakker møbelfølelse med tydelige linjer.

Fronten Bølge, også i beisfargen nøtt, er en dør som er spesielt designet for høye skap. Den har tydelig preg av den karakteristiske eikestammens strukturer som skifter med lyset. De vakre vitrinene gjenskaper vannets krusninger, som en estetisk ramme rundt dine fineste gjenstander. Kan kombineres på flere måter.


Favn og Bølge, beiset i fargen nøtt

I tillegg til trefrontene har vi også designet en vitrinedør til Signatur Favn, der det bølgende glasset gir kjøkkenet liv. Vitrinen skaper en stemningsfull eksponering av ditt fineste kjøkkentøy og bidrar til et personlig preg på innredningen. Vitrinedøren med smal sort aluminiumomramming fås i flere størrelser. Sorte hengsler skaper et gjennomført uttrykk.

Bølge vitrinedør med sort ramme

Håndtak Signatur Favn
Akkurat som i naturen er det ofte de små detaljene som skaper helheten. Til Signatur Favn har vi designet en ny grepserie i brunbeiset eik. Disse naturlige og elegante grepene fås i forskjellige bredder tilpasset frontene.

Runde former
Det mest påfallende med naturens egne former, er fravær av rette vinkler og harde kontraster. Inspirert av en verden preget av organiske linjer har vi gitt innredningen et avrundet look, slik som på denne kjøkkenøyen. Dette myker opp kjøkkenets design og skaper en helhet som er levende og innbydende.


 

Signatur Favn helramme
Gjennom lanseringen av Signatur Favn introduserer vi helt nye løsninger som gir kjøkkenet et variert uttrykk. Skapene fremstår i en håndverkspreget stil, derfor vil Signatur Favn utmerke seg i form av høynet møbelfølelse. Denne løsningen kjennetegnes ved uthevet ramme rundt hvert skap. Med grepene plassert øverst på fronten, så er de med på å skape en komplett innramming. Dette gir kjøkkenet en livfull struktur og tydelige seksjoner.

Signatur Favn utvendig ramme
En annen mulighet er å benytte utvendig ramme, som bygges rundt hele skapseksjonen. Dette byr på et rolig og samlende uttrykk. Det går fint an å tilpasse ulike rammeløsninger til ulike deler av kjøkkenet, for variasjon og fremheving av seksjoner. Velg det skapdesignet du mener vil tilføre kjøkkenet ditt den stemningen du er ute etter. Markert og livfullt, eller rolig og homogent.

Naturen byr på vakre strukturer og organiske former. Denne inspirasjonen har skapt et kjøkken som kan kombineres og formgis på flere måter. Fra det store, klassiske bondekjøkkenet til et kompakt og moderne bykjøkken. Vi i Sigdal hjelper deg gjerne å trylle fram et kjøkken du neppe trodde var mulig.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår