Silkematt nyhet!

 
Silkematt nyhet!Med sin silkematte, dempede glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg på hus- eller hyttefasaden. Veggen, som er malt i fargen JOTUN 5445 Delicate Blue, fremstår myk og lun.
Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs, hvor husets fasade skal fungere harmonisk med farger på vinduer, dører, grunnmur, terrasse og uteplass.

I tillegg kan bevisst valg av glansgrad være med på understreke din og husets stil, historie og tradisjon, og således også forsterke moderne arkitektur. Vi har lenge vært godt vant til å kunne velge blant ulike glansgrader innenfor interiørmaling, og nå – hurra! – introduserer vi også et kjærkomment, silkematt alternativ utendørs: DRYGOLIN Color Expert er vårt nyeste – og viktige – medlem i DRYGOLIN-familien. Med sin vakre, avdempede og silkematte glans vil mørke farger oppleves lunere, mykere og roligere. Hvite og lyse farger vil også opptre mer dempet, og gi mindre refleksjon av sollys i uterommet.

Glansgraden har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Fargen JOTUN 9938 Dempet Sort kler godt det silkematte, myke, avdempede uttrykket som oppstår ved valg av vår eksteriørnyhet DRYGOLIN Color Expert!

Veggen oppleves lun og myk med DRYGOLIN Color Expert i fargen JOTUN 7053 Lærdal. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå, og bordet, malt med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen JOTUN 8413 Herregårdsgrønn, kvikker opp det ellers rolige uttrykket.

SILKEMATT HØYKVALITETSPRODUKT
DRYGOLIN Color Expert er et høykvalitetsprodukt med ekstrem fargeholdbarhet som også er svært effektiv mot alger og svertesopp. Selvrensende egenskaper sikrer svært lavt skittopptak, og gjør at smuss og svertesopp har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren – produktegenskaper som i sum gir langvarig beskyttelse av dine verdier. I tillegg er dette vår aller første svanemerkede og BREAM-Nor-godkjente utendørsmaling, noe som gjør det enklere å ta et godt miljøvalg.

Lyse farger vil gi mindre refleksjon av sollys i uterommet når du maler med DRYGOLIN Color Expert, og uteplassen blir dermed mer behagelig å oppholde seg på. Fasaden er malt i fargen JOTUN 12136 Gentle Yellow, terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 9072 Naturgrå.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår