Simple fra Ballingslöv

 
Simple fra BallingslövSimple fra Ballingslöv bad fra Drømmekjøkkenet byr på god kvalitet, færre valgmuligheter og en rimelig pris.
Den nye serien Simple fra Ballingslöv bad fra Drømmekjøkkenet gjør valget enkelt for dem som skal investere i ny baderomsinnredning. Et prisgunstig møbel av høy kvalitet, og færre valgmuligheter forenkler prosessen.

For noen er det ikke et mål i seg selv å ha en mengde valgmuligheter. Også for den mest interiørinteresserte er det av og til deilig å få et begrenset antall alternativer, og på den måten forenkle beslutningsprosessen. I dette tilfellet er den nye baderomsserien fra Ballingslöv bad en funksjonell, rimelig og god løsning.

Simple representerer en baderomsserie av god kvalitet og med et stramt og enkelt formspråk. Valgmulighetene er begrenset, men nøye utvalgt, slik at du trygt og smidig kan gjøre en lønnsom investering på badet.

Simple finnes i de to bestselgende fargene hvit og mørkegrå. Også når det kommer til innredning finnes det to valg: hyller eller skuffer. Velger du skuffer får du en lettstelt og foliebelagt front som lukkes mykt og lydløst. Kommoden kommer i tre bredder, henholdsvis 400, 600 og 800 mm, og to dybder. Simple er et lettplassert møbel – også på mindre bad fordi den minste modellen kun er 343 mm dyp.

Kommodene fra Ballingslöv bad kommer ferdig montert fra fabrikken, noe som sparer tid og gir et perfekt resultat. Priseksempel Simple med skuffer eller hylle, bredde 794 cm, høyde 480 cm og dybde 450 mm, fra kr 3 930.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår