Skapt med design og funksjon i fokus

 
Skapt med design og funksjon i fokus
I en moderne hytte på en brygge i en norsk fjord finner vi Espens og Anitas drømmebaderom – skapt med design og funksjon i fokus

Helt siden de ble forlovet på akkurat dette stedet – i Møre og Romsdals bølgende fjordlandskap der lavland møter fjell – var drømmen klar: Her skulle de bygge sin fritidsbolig. Men at det skulle drøye hele 9 år til drømmen ble virkelighet hadde de nok ikke regnet med. Det var så mye som skjedde underveis: tre barn, intensive yrkesliv og totalt fem maraton. Men drømmen vokste seg sterkere og sommeren 2020 sto hytta ferdig. Og det var verdt ventetiden – og strevet.

- Å stupe uti den friske fjorden etter en løpetur er verdt hvert eneste sekund vi har ventet, sier Espen, som jobber som arkitekt og hadde visjonen klar fra start. Jeg ville skape en moderne hytte med minimalt vedlikehold og som skulle smelte inn i landskapet.

Den 85 kvadratmeter store hytta i moderne stil står trygt plassert på en brygge i fjorden og byr sommertid på magiske solnedganger kveld etter kveld. Hoveddelen av hyttas boflate er bad- og soveromsdelen, noe som også var tanken.

- Vi elsker å være ute og bruker så lite tid som mulig inne. Om morgenen pakker vi sekken og drar på tur med barn og hund og kommer egentlig ikke hjem igjen før i skumringen. Da venter dusj og bad og avslapping før neste dag, sier Anita. Mer enn det rekker vi som oftest ikke. Livet her er ganske intensivt på den måten og vi bor tett, men vi elsker ytterlighetene og livet her er også veldig forskjellig fra livet vi lever hjemme i Oslo.

VISKAN Solid 120 servantskap og STAGE 120 speilskap

DET FUNKSJONELLE HJEMMET
- Et hjem må være funksjonelt. Med design kommer man langt, men ikke helt fram. Vi valgte å fokusere på produkter som er holdbare og funksjonelle. Å bytte innredning hvert femte år er ikke noe for oss, så vi brukte tid på å velge baderomsmøbler, dusj og håndkletørker som vi vet at ikke vil gi oss noen kjedelige overraskelser hverken mens vi er her eller når vi ikke er her. Det må være noe som holder, helt enkelt. Vi valgte hvite, tidløse møbler for å holde inntrykkene på et lavt nivå.

Valget av dusjhjørnet falt på den tidløse LINC Angel med dusjoppbevaringen PILE. Dusjglasset er utstyrt med tilvalget SafeTech, en membran utenpå dusjglasset som holder glasset sammen hvis det mot formodning skulle granulere.

- Funksjon i fokus, som sagt. Med flere små barn i familien føltes det riktig å velge dette ekstra sikre glasset. Og den innebygde oppbevaringen er briljant. Vi er utrolig fornøyde, sier Anita.

Les mer om SafeTech

Håndkletørkerne LINE

Et varmt håndkle er ikke å forakte og enda en gang ble det ønsket om både design og funksjon som drev familien framover. Espen forteller:

- Vi elsker håndkletørkerne! Vi får plass til alle våre fem håndklær – til og med hundens. Og så lyser de opp så fint på kvelden. Det er faktisk veldig praktisk å ikke måtte tenne lys nattestid. Det blå lyset fra håndkletørkerne lyser godt nok og så føles det litt luksuriøst.

”Å sitte på brygga en varm julikveld og se utover fjellene er magisk. Det er som om hverdagens kjas og mas forsvinner der og da. Å nyte kveldskaffen og høre på barnas lek når de springer barbent i gresset er noe vi ønsker alle hadde fått oppleve. Vi føler oss veldig heldige som kan kalle dette stedet vårt andre hjem".

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår